Siemka, mam pewien problem z dobraniem amora do tej ramki . Rowerek nie jesy wykorzysywany do extremalnej jazdy , myślałem nad duro ale jeszcze nie jestem pewny. Prosze o pomoc
zależy ile masz kaski duro to jedna z tańszych amorków ale idealny to on na pewno nie jest może manitou splice comp kosztuje chyba 750zł no i to manitou a nie duro
maciek131 chodzi tobie o wygląd czy o geometrie ?? Bo jeżeli wygląd to nie wiem poco tu piszesz... a jeżeli o geo tu polecam Shermana albo Pike bo to świetne amorki które można ustawić zmianą skoku idealnie pod rame jak i pod siebie...No chyba że nie masz kasy to uzbieraj troszkę i kup DJ3 bo juz za 700zł można kupić a działa nienagannie czyli dobrze jak każdy Marzol ;]
ten johnny bravo z duro jest moj powiem ci ze spoko sie na takim zestawie smiga. Moge ci szczerze polecic duro i johnny'ego a jak w przyszlosci dozbierasz kasy to kup sobie manitou splice comp( ja takiego bede mial) i bedzie good.
Tak szczeże to chce mieć taki sam rowerek . Tak jak Ty zaczynałem od kelly'sa tylko że scarp i z 2005 . A raowerek masz na prawde spoko . Tylko pozazdrościć
dzieki:) Ja w ten rowerek wlozylem juz ok 1500 zl a teraz w kwietniu bede montowal tylne kolo na double track'u z novatec'kiem 4 maszyny a do tego hayes'a hfx 9 hd.
Przerabianie rowerku jest bardzo kosztowne ale ze zbiegiem czasu mozna kupowac coraz to nowe czesci i wychodzi z tego spoko rowerek. Zaloz sobie konto na pinkbike'u i pochwal sie przerobkami rowerku.
Splice jest ****** i za 750 to chyba chodzi wam o Stance, a ostatnimi czasy ceny zajebiście poszły w dół używanych dobrych amorków więc zamiast tych 350 na duro idzie kupić o wiele lepszy sprzęt...