Pula nagród to 10000zł!
Wstęp razem ze startowym 110 koron (15-20zł nie chce mi się sprawdzać ile dokładnie stoi korona :P)
60 koron z tego idzie na odbudowanie skateparku w Karvinie, który popłynął sobie podczas ostatniej powodzi... :(
Po imprezie AFTERPARTY! :D
Więcej mi się nie chce czytać po czesku... :P Ale uważam, że impreza będzie przednia! Zresztą spójrzcie na sponsorów!
Massaroth wiesz cos wiecej o tych zawodach?
w ktorym miejscu Karviny to jest?
czy jako widz tez sie placi bilet? " Přijďte se rozhodně podívat a vstupným 60,-" czyli 60koron za wstep??
pytam, bo nie czaje za bardzo czeskiego, moze Ty cos wiesz :)
(dla ciekawskich:
110 CZK jest warte 14.73 PLN
60 CZK jest warte 8.06 PLN)
Red Bull Karvina mała, a taki obiekt jak hala hokejowa raczej łatwo będzie znaleźć. :)
Tak, za wstęp płaci się te 60kC, bo z tej kasy będzie odbudowywany zalany skatepark tak jak pisałem w poprzednim poście.
byles kiedyś w miejscowosci Trinec w Czechach niedaleko Czeskiego Cieszyna?? tam jest podobno jakis zajebisty tor bmx, tlyko nie wiem czy sie oplaca tam jechac samemu
Red Bull Heh... Podobno jeden z lepszych torów w republice (tak pepiki mówią), mam naprawdę niedaleko, zresztą bywałem tam kiedyś dość często, a na dirtu nie odwiedziłem... Ale trzeba się tam kiedyś wybrać pośmigać!
Pzdr.
tor w trincu jest w miare fajny, ale zaniedbany, powoli sie sypie, w promieniu 60km od trinca jest kilka innych naprawde dobrych torow, np w prerovie (bmx a takze 4x) jest tez studenka i kilka innych
było suuuper.. nie wąska impreza!! poziom zajebisty i masa atrakcji! fatland i te młode szczyle co jezdziły!! poprostu kosmos :)
niech załuja ci co nie byli... pozdro
ehhh Sie wie jasne że było super to moje pierwsze zawody i od teraz bede na każdych ;P gratulacje dla Nypla i Papieża i reszty no i dla mnie (cwaniak) heh żartuje ....neich żałują Ci co nei byli mam nadzieje ze za rok rusza te leniwe pupy !:D było super tym bardziej ze dużo znajomych pepików ,dobże miec 40 min dorgi na biku do Karviny heheh oki POZDRAWIAM wszystkich ! polacy nieżle wymiatali ;P poziom bardzo wysoki ....impra zjebabista heheh .... i fajny sk8 park odwalili hehe (tylko nei czepiac się blędów pod obrazkami na pinku pisałam to o 3.00 nad ranem ;P)