Gdzie opylić bmx w krk??
Gdzie opylić bmx w krk??
Siema
Kolega chce opylić bmx, i potrzebuję tu listę komisów rowerowych w Krakowie, wiem że taki temat jush był, szukałem w google, ale pytam gdzie możńa takiego bmx sprzedać najlepiej. Kosztował 1300 zeta i był używanay "do sklepu po bułki" głównie. Za ile to można sprzedać??
Jak zwykle w takich sytuacjach czas nagli:)
dzięki za wszelkie odpowiedzi, pozdro
Kolega chce opylić bmx, i potrzebuję tu listę komisów rowerowych w Krakowie, wiem że taki temat jush był, szukałem w google, ale pytam gdzie możńa takiego bmx sprzedać najlepiej. Kosztował 1300 zeta i był używanay "do sklepu po bułki" głównie. Za ile to można sprzedać??
Jak zwykle w takich sytuacjach czas nagli:)
dzięki za wszelkie odpowiedzi, pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/924780/
naaakurwiaj!
naaakurwiaj!
-
- Kontakt:
w zadnym wypadku nie dawaj do komisu na placu na stawach... kolo ci powie ze takie biki mozna w tesco kupic za 199 :D
niech pojdzie do jakiegos sklepu rowerowego /serwisu gdzie duzo luda chodzi i powie ze chce sprzedac czy moze u nich zostawic zeby ludzie zobaczyli i niech poda nr tel.. widzialem tak ostatnio w sklepie za mostem debnickim i w serwisie na zwierzynieckiej
no i allegro za 700 powinien pojsc jak dobrze zareklamuje
niech mi wysle foto jak moze ten kolo bo z drugiej strony moj kolega chce kupic bmx'a:D
niech pojdzie do jakiegos sklepu rowerowego /serwisu gdzie duzo luda chodzi i powie ze chce sprzedac czy moze u nich zostawic zeby ludzie zobaczyli i niech poda nr tel.. widzialem tak ostatnio w sklepie za mostem debnickim i w serwisie na zwierzynieckiej
no i allegro za 700 powinien pojsc jak dobrze zareklamuje
niech mi wysle foto jak moze ten kolo bo z drugiej strony moj kolega chce kupic bmx'a:D
http://www.mindistortion.net/iwantyoursoul/?i_am=skan3
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: