Co kupic ..nie ma juz chuckerow
Co kupic ..nie ma juz chuckerow
Chlopoki :]
mialem kupic chuckera jutro a tu mi napisali ze nie ma (w summicie . w skleprowerowy.com, i w mkbike) i chyba nie bedzie do konca sezonu
co proponujecie w takim razie mam dokladnie 1700 zl w tej chwili :/
co sadzicie o tym RB bandit z allegro ? (jeszcze nie wiadomo ile bedzie kosztowal)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27672968
lub destroyer tylko czemu on taki tani ??
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27530933
nie znam sie jeszcze zbytnio poradzcie cos
yo :]
mialem kupic chuckera jutro a tu mi napisali ze nie ma (w summicie . w skleprowerowy.com, i w mkbike) i chyba nie bedzie do konca sezonu
co proponujecie w takim razie mam dokladnie 1700 zl w tej chwili :/
co sadzicie o tym RB bandit z allegro ? (jeszcze nie wiadomo ile bedzie kosztowal)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27672968
lub destroyer tylko czemu on taki tani ??
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27530933
nie znam sie jeszcze zbytnio poradzcie cos
yo :]
hehe noo ten RB to pójdzie napewno za wiecej niż 17 wiec zapomnij:P ten destroyer też sie zastanawiałem czemu taki tani:/ i do tej pory niewiem:/ a huckera popytaj może w twoim sklepie rowerowym wgdzies u ciebie w miescie mogli by ci sprowadzić!! u nas włansie tak było kolezanka go znalazła i poszła do sklepu i jej po tej samej cenie sprowadzili!!;]
www.ROMED.pl lamusy!
-
- Kontakt:
za tego Rb to cena końcowa będzie pewnie kilka razy większa niż jest teraz także do 1700 to nawet nie masz co o nim marzyć, chyba że łojony jest a chyba nie jest:-) Nie brałbym tego destrotera z allegro i wogle nie brałbym używanego bika, no ale jak chcesz.
Na twoim miejscu dozbierałbym jeszcze troche kasy i za jakieś 2000-2100 masz kone Shred u kolesia z Zakopanego który załatwia je taniej. Tylko nie wiem czy akurat będzie miał Shreda, jak nie to bierz od niego Scrapa za 2500.
Tu masz jego gg: 721104. A jeżeli musi być koniecnie poniżej 2000 to bierz cały rower leader foxa ze sklepu. Chociaż już bym wolał dozbierać te 200 do kony.
a tak poza tym to ten topic powinien być raczej w dziale sprzęt niż tu, no ale co tam:-)
Na twoim miejscu dozbierałbym jeszcze troche kasy i za jakieś 2000-2100 masz kone Shred u kolesia z Zakopanego który załatwia je taniej. Tylko nie wiem czy akurat będzie miał Shreda, jak nie to bierz od niego Scrapa za 2500.
Tu masz jego gg: 721104. A jeżeli musi być koniecnie poniżej 2000 to bierz cały rower leader foxa ze sklepu. Chociaż już bym wolał dozbierać te 200 do kony.
a tak poza tym to ten topic powinien być raczej w dziale sprzęt niż tu, no ale co tam:-)
no wiec nie sprowadza tez u mnie w bialym :P
wheeler buddy dla mnie jakis zjeb*** wysoki jakis jak xc prawie , ten bandit to chyba ze nikt wiecej nie zalicytuje to bedzie fazka jakby sie udalo :P hehe
moze jeszcze jakies propozycje .... a no i ciekawe o co chodzi z tym destroyerem !!! za 500 to do 1700 jeszcze polowe czesci wymienie
wheeler buddy dla mnie jakis zjeb*** wysoki jakis jak xc prawie , ten bandit to chyba ze nikt wiecej nie zalicytuje to bedzie fazka jakby sie udalo :P hehe
moze jeszcze jakies propozycje .... a no i ciekawe o co chodzi z tym destroyerem !!! za 500 to do 1700 jeszcze polowe czesci wymienie
proponuje zadzwonić do oddziału Gt w łodzi www.gtrowery.pl moze jeszcze sprowadzą Chucerka :) za tą kase nic ciekawego nie wyrwiesz :( chyba ze Drag seryjny ale to jest porażka. Jest jescze jedno zajebiste wyjście !!!!
ten mongoose (pierwszy od góry) przy kursie korony 0,15 zł kosztuje około 1600zł :) ale trzeba po niego jechać na granice co najmniej. Wysyłałem im melie i mogą go wysłać na granice i go odbierzesz ale do Polski nie wyślą :(
warto za tą kase taki rowerek!!!!!!!!!!!
ten mongoose (pierwszy od góry) przy kursie korony 0,15 zł kosztuje około 1600zł :) ale trzeba po niego jechać na granice co najmniej. Wysyłałem im melie i mogą go wysłać na granice i go odbierzesz ale do Polski nie wyślą :(
warto za tą kase taki rowerek!!!!!!!!!!!
http://freeridebikes.wz.cz/mongooseHT_04.htm zapomniałem o linku :(
ten mungus :D .. fajny no ale za granice to nie mam jak jechac niestety :/
chyba wlasnie zdecyduje sie na skladanie tylk ociekawe ile mi to zajmie :/
mam jeszcze mozliwosc kupienia za 1500 ballistica xteam od kolesia odemnie z bialego .. wydal na niego rok temu 2500 tylko ze w tej ramie opona z tylu to chyba 2,1 max a do tego rst capa z przodu :/ .. restza czesci jest chyba ok
to sklad czesci balistica koles paru sma nie weidzial jakie ma heheh
rama - ballistic xteam (ta niebieska czy granatowa)
widelec - rst capa
stery - FSA pig
suport - jakis tam
korba - truvativ dh
przezutka tyl - sram 3.0
dzwignia przez. - sram 7.0 grip
kaseta - sram 5.0
lancuch - sram
hamulce - shimano
piasty przod - formula tarcze
piasta tyl - shimano tarcze
obrecze - Alex, DM-24
opona przod - ninja
opona tył - jakas lipa
szprychy - wzmacniane jakies
pedaly - platformy lipne
kiera - da bomb
chwyty -
mostek - zoom
siodło - jakies tam x cos
sztyca - jakies tam x cos
chyba wlasnie zdecyduje sie na skladanie tylk ociekawe ile mi to zajmie :/
mam jeszcze mozliwosc kupienia za 1500 ballistica xteam od kolesia odemnie z bialego .. wydal na niego rok temu 2500 tylko ze w tej ramie opona z tylu to chyba 2,1 max a do tego rst capa z przodu :/ .. restza czesci jest chyba ok
to sklad czesci balistica koles paru sma nie weidzial jakie ma heheh
rama - ballistic xteam (ta niebieska czy granatowa)
widelec - rst capa
stery - FSA pig
suport - jakis tam
korba - truvativ dh
przezutka tyl - sram 3.0
dzwignia przez. - sram 7.0 grip
kaseta - sram 5.0
lancuch - sram
hamulce - shimano
piasty przod - formula tarcze
piasta tyl - shimano tarcze
obrecze - Alex, DM-24