rosa czyli na przelotowce :/ ja tam sie napinam do niej juz od 3 mas :D i zawsze cos mi przeszkadza w skoczeniu jej. Raz amorek połamal sie, raz snejk, raz gleba przed skokiem... Teraz juz musze zaliczyc. Moze jakies instrukcje? :P
mnie najbardziej zrażało do niej to ze najezdzając na nią nie widac nic:P ani ladowania...
Ajz ja teraz bede mial pewnie niezlego staracha jak bede mial ja leciec a chce tam do was wpasc w tym okresie jak dni beda wolne ale skocze ja no i tego dropa czy gapa co go tomek skakal obok FR-ki
hehe damy rade :) btw. jak wyglada plan dnia 14 maja? :> dzis gadałem z anałaną w osrodku dsd (mialem tam final ligi szkolnej w slalomie) i ma byc slopestyle, red bull? powiedzcie co wiecie :-)
hehe
malo kto chyba dobrze znac caly plan :P
ale i dobze bedzie niespodzianka :p
impreza ma byc 2 dni -13-14 maj
i prawdopodobnie 1 dzien - wyrobisko,
2 dzien dsd- konkursy itp.
wiecej tajemnicy niech uchyli analana :P
ja nie chce gadac bo powiem cos za duzo jeszcze :P
Mam mały pomysł i myśle ze jest bardzo łatwy w realizacji, chodzi o to aby zebrac sie 10 osób i "posprzątać" wyrobisko z tych wszystkich smieci zeby to jakos tam wyglądało, bo jest mały syff. Co wy na to ?
http://www.pinkbike.com/photo/809268/ new foto w galeri PB
Wojtmamy taką nadzije z tymi plakatami bo reklamy i rozglosu nigdy za duzo :]MaRo_FR a w jaki konkretnie dzien ?? chociaz i tak jak to pisze to pewnie juz lecial hehehe
Pain is for while, glory for ever! =]
No to jestem w irlandii...