gringo - wiesz, raczej po raz pierwszy montuje filmik z udzialem przema czy elwisa. a wiadomo, ze od montazu zalezy duzo. po drugie nie tylko oni wystepuja. po trzecie nie jest to film ani przemaaa ani elwisa, tylko moj :] wiec mozna zinterpretowac, ze jak zwykle spox odnosci sie do moich poprzednich produkcji, za co bardzo dziekuje :D
RyyS pisze:gringo - wiesz, raczej po raz pierwszy montuje filmik z udzialem przema czy elwisa. a wiadomo, ze od montazu zalezy duzo. po drugie nie tylko oni wystepuja. po trzecie nie jest to film ani przemaaa ani elwisa, tylko moj :] wiec mozna zinterpretowac, ze jak zwykle spox odnosci sie do moich poprzednich produkcji, za co bardzo dziekuje :D
mozliwe :P ale z filmu raczej zapamietuje sie bikerow a nie tego co montowal, ktory sie przewinie w napisach :] moze chodzilo mu tez o jazde twoja ;p nie wiem, najlpiej niech sam napisze :P
kolejny bedzie napewno lepszy. pozaty ryysiu ma racje on krecil i kamerowal i jego tworczosc jest tu pokazana i dzieki temu filmik ma ten swoj klimacik jakich niemialy moje poprzednie filmiki z przemem
Eee... pisze:kolejny bedzie napewno lepszy. pozaty ryysiu ma racje on krecil i kamerowal i jego tworczosc jest tu pokazana i dzieki temu filmik ma ten swoj klimacik jakich niemialy moje poprzednie filmiki z przemem
halo, halo, ja też kamerowałem;P (tam, gdzie jeździ rysiek);P
Eee... dzieki za info , juz tam dzisiaj bylismy , ale po godzinie jazdy straz miejska chciala sie do nas dobrac wiec musielismy spadac ;/
P.s ladny dircik wyszedl pod mostem szczegolnie ta duza hopa :) przyjemnie sie ja lata.....jakby trzeba bylo pomocy do rozbudowy to ja i kilka innych osob bedziemy chetni pomoc....
Eee... na tym sk8parku przy studzience ;/ ;/ kolega akurat na rampie skakal gdy ich zobaczylismy i cos zaczeli krzyczec do nas ale zwialismy.....bo ten sk8park to tylko na deski i rolki jest przewidziany rzekomo tak w regulaminie jest napisane ;/
Eee... pisze:przemo ma popsuta prawa reke od masturbacji
<hahaha>
Film genialny :D najlepsze ostatnie ujecie:P
sory za oftopa ale... http://www.pjfr.pl/new/06-04-08/1.jpg
przeciez to czysty fotomontaz :D przedostatnie zdjecie z tej sekwencji jest jak byk wycięte z innej foty dżiiizas jakość jak z painta :D