przesyłek z usa 2000$
-
- Kontakt:
przesyłek z usa 2000$
witam
człowiek od ktorego mam zamiar kupic rower( z usa)sprawdzał ile wyniosą koszty przesyłi z californi do polski i dowiedział sie ze jest to 2000$ ejj?? jak wy pzresyłecei swoje rowery mozecie mi podac jakis namiar albo cus ??? bo nei mam zamiaru pałcic 2000$ za przesyłke jesli rower kosztuje 1500$
help!!!
człowiek od ktorego mam zamiar kupic rower( z usa)sprawdzał ile wyniosą koszty przesyłi z californi do polski i dowiedział sie ze jest to 2000$ ejj?? jak wy pzresyłecei swoje rowery mozecie mi podac jakis namiar albo cus ??? bo nei mam zamiaru pałcic 2000$ za przesyłke jesli rower kosztuje 1500$
help!!!
SPZREDAM STERY CHRS KINGA KOLOR CHROM UZYWANE CENA 300ZL GG4513876
zdaje się że polamerem (www.polamer.com) zdaje sie że rowery przewożą, check this out
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
-
- Kontakt:
Dokladnie takie sa ceny. To nie zadne sciemy. Pytalem sie kiedys w TNT, DHL i ceny sa drastyczne. Dzieje sie to za sprawa tego iz:
- przesylka jest niewymiarowa
- przesylka jest ubezpieczana
- przesylka ma podana wartosc
- prawdopodobnie leci samolotem a to juz sa chore ceny
Kiedys rowniez chcialem zakupic rower w USA i sprawdzilem sobie ile zaplacilbym o paczke o danych gabarytach. Tak naprawde firmy kurierskiej nic nie obchodzi czy kupiles rower czy tez 50 laptopow za jakas wyrypana w kosmos cene. DLa nich ciezar + objetosc paczki to podstawowe parametry. Oczywiscie tak jak napisalem dochodzi do tego wartosc paczki i suma na jaka jest ubezpieczona. Duzo osob zza oceanu wlasnie w ten sposob chce wysylac rowery i inne rzeczy. Porozmawiaj z czlowiekiem a najlepiej zlec to firmie POLAMER ktora zajmie sie za Ciebie wszystkimi formalnosciami. Wezma jakas tam prowizje ale nie sa to jakies chore ceny. Najlepsza opcja to miec kogos w USA wtedy przesylka to male piwo. Ja za swoja 10 kg paczke zaplacilem 40$
- przesylka jest niewymiarowa
- przesylka jest ubezpieczana
- przesylka ma podana wartosc
- prawdopodobnie leci samolotem a to juz sa chore ceny
Kiedys rowniez chcialem zakupic rower w USA i sprawdzilem sobie ile zaplacilbym o paczke o danych gabarytach. Tak naprawde firmy kurierskiej nic nie obchodzi czy kupiles rower czy tez 50 laptopow za jakas wyrypana w kosmos cene. DLa nich ciezar + objetosc paczki to podstawowe parametry. Oczywiscie tak jak napisalem dochodzi do tego wartosc paczki i suma na jaka jest ubezpieczona. Duzo osob zza oceanu wlasnie w ten sposob chce wysylac rowery i inne rzeczy. Porozmawiaj z czlowiekiem a najlepiej zlec to firmie POLAMER ktora zajmie sie za Ciebie wszystkimi formalnosciami. Wezma jakas tam prowizje ale nie sa to jakies chore ceny. Najlepsza opcja to miec kogos w USA wtedy przesylka to male piwo. Ja za swoja 10 kg paczke zaplacilem 40$
n0 ridE n0 fUN
-
- Kontakt:
Zychu-wawa
www.polamerusa.com
www.polamerusa.com
-
- Kontakt:
Osobiscie polecam polamer, mnie przesylka roweru kosztuje jakies 45$ a czekania jest 4-6 tyg. Samolotem polamer roweru ci nie zabierze bo jest za ciezki. Wiem ze jest mozliwosc wyslania Fedexem lub UPS. Taka paczka moze Ci nawet dojsc w 24 godziny jak odpowiednio zaplacisz ( okolo 1000$) a koles ewidentnie chce ciebie nacignac. CO do polamer to jest tez taka mozliwosc ze oni odbiora twoja paczke, sprawdza co w niej jest i wysla do Polski. A kupujesz nowy czy uzywany rower ? bo jak nowy to jeszcze jest cło