PRASOWANKI
PRASOWANKI
Siemka. Bawił sie już ktoś z was z tymi prasowankami. Czyli np.robie sobie w photoshopie jakiś projekcik i drukuj i na koszulke. Jak to wygląda i jaka jest jakość??? aaaaa i najważnieszje ile kosztują takie prasowanki bo słyszałem ze tani nie są. z góry dzięki
"Jak nie na siłe to młotkiem"
ja robilem!wygladaja jak normalne koszulki. specjaklny papier kosztuje cos kolo 30 zl(nei przekracza 50 , a w zestawie jest chyba 10 kartek)
Plus jest taki ze mozesz miec kazdy obrazek i napisa na koszulce:)
jak juz to wydrukujesz na tym papierze to olepiasz kladzies zna koszulke i prasujesz zelazkiem
jakos tak
Plus jest taki ze mozesz miec kazdy obrazek i napisa na koszulce:)
jak juz to wydrukujesz na tym papierze to olepiasz kladzies zna koszulke i prasujesz zelazkiem
jakos tak
Najlepiej zrobic to w specialnej firmie :)
http://www.pinkbike.com/photo/798884/ Prawda ze sa piekne :D?
Koszt nadruku to 30zł, mysle ze to nie jest duzo....A jakosc jest taka jak na oryginalnych ubrankach. Mi sie na bluzie trzymało 2 lata, dalej sie trzyma ale z niej wyrosłem.
Pozdro
http://www.pinkbike.com/photo/798884/ Prawda ze sa piekne :D?
Koszt nadruku to 30zł, mysle ze to nie jest duzo....A jakosc jest taka jak na oryginalnych ubrankach. Mi sie na bluzie trzymało 2 lata, dalej sie trzyma ale z niej wyrosłem.
Pozdro
Pochwale sie co wiem, a co :P
Ja kupilem papier do "prasowanek". Zaplacilem 6 zl za chyba 10 kartek bo koles nie wiedzial ze to za sztuke :) Wydrukowalem, wprasowalem i dziala! Ladne kolory, trzyma tez dobrze.
Ale polece Wam skorzystanie z uslug firm, ktore zajmuja sie robieniem reklam. U mnie nadruk na koszulke (taki duuuzy) kosztuje 4-5 zl. Robione to jest z takiej folii i trzyma sie jak na "oryginalnych" ciuchach :)
Ja kupilem papier do "prasowanek". Zaplacilem 6 zl za chyba 10 kartek bo koles nie wiedzial ze to za sztuke :) Wydrukowalem, wprasowalem i dziala! Ladne kolory, trzyma tez dobrze.
Ale polece Wam skorzystanie z uslug firm, ktore zajmuja sie robieniem reklam. U mnie nadruk na koszulke (taki duuuzy) kosztuje 4-5 zl. Robione to jest z takiej folii i trzyma sie jak na "oryginalnych" ciuchach :)