Technika jazdy
Technika jazdy
Witam tak patrze na filmy i mysle jak oni tak skaczą na tylnim kole
jezdze nie dłogo na dirt/street ,a umiem tylko banego chopa i jazde na tylnim troche ;(
zna ktos odpowiedz ???
Pozdro.
jezdze nie dłogo na dirt/street ,a umiem tylko banego chopa i jazde na tylnim troche ;(
zna ktos odpowiedz ???
Pozdro.
Co mnie nie zabije to dwa razy wzmocni
www.velo.pl gdzies tam masz opisane kilka trikow:P
ble pisze:www.velo.pl gdzies tam masz opisane kilka trikow:P
Świetna Stronka
http://www.velo.com.pl/szkola.htm
tu masz linka jak cos.
masz tam opisane pare trikow i do kazdego krotki film jak to wyglada:) na pewno bdzie Ci sie latwiej nauczyc czegos nowego jak przeanalizujesz kazdy z tych filmow po 3342razy.:P
tu masz linka jak cos.
masz tam opisane pare trikow i do kazdego krotki film jak to wyglada:) na pewno bdzie Ci sie latwiej nauczyc czegos nowego jak przeanalizujesz kazdy z tych filmow po 3342razy.:P
Nie czepiaj sie szczegułów, gdyby nie bylo zrozumiale sądze ze nikt nie by nie odpisal , z tego wychodzi ze cos z tobą nie takXxsin pisze:Boże... jak można pisać w taki sposób
"zna ktos odpowiedz ???"
A gdzie zadałeś pytanie?? :/
Ćwicz, ćwicz, ćwicz.. samo nic nie przyjdzie ;]
Jak wytłumaczyć takim ludziom, że oni się tego UCZYLI? Nie z forów, książek, tylko PRAKTYKĄ. Jak piszesz, że jeżdzisz niedługo to myślisz, że tydzień i będziesz połowe tego co oni umiał? To są lata, jak sam piszesz w nazwie topicu, technika jazdy i ona się włąśnie tak długo kształtuje. Jak można tego nie wiedzieć?
http://dhcyc.pinkbike.com
Myslisz ze ja mysle :P,po tygodniu bede umial wszystko:| nie sądze bo to nawet mi do głowy nie przyszlo......,ale na bank jeden trik jakis sie naucze po tygodniou lub po dwóch.dhcyc pisze:Jak wytłumaczyć takim ludziom, że oni się tego UCZYLI? Nie z forów, książek, tylko PRAKTYKĄ. Jak piszesz, że jeżdzisz niedługo to myślisz, że tydzień i będziesz połowe tego co oni umiał? To są lata, jak sam piszesz w nazwie topicu, technika jazdy i ona się włąśnie tak długo kształtuje. Jak można tego nie wiedzieć?
Acha jeszcze jedno piszesz to jak bym popełnił jakies przestępstwo gdyby to byl owoc zakazany :P to by raczej nie publikowali...To jest moje zdanie
matthew87To może napisz czego nie wiesz?? O co chciałeś się zapytać??
Bo kur*wa jeżeli ktoś ci coś pisze np...dhcyc " Nie z forów, książek, tylko PRAKTYKĄ"... To odpowiadasz, że to wiesz??
Więc o co chciałeś się zapytać??? Chciałeś się pochwalić, że bunny hopa potrafisz??
Forum to nie jest jakieś gówno na którym można nie składnie pisać... a twoje wypowiedzi nie stronią od błędów stylistycznych, a coś takiego żal czytać....
A jeszcze jedno... co oznacza słowo "zmocni" ?? x]]]]
Bo kur*wa jeżeli ktoś ci coś pisze np...dhcyc " Nie z forów, książek, tylko PRAKTYKĄ"... To odpowiadasz, że to wiesz??
Więc o co chciałeś się zapytać??? Chciałeś się pochwalić, że bunny hopa potrafisz??
Forum to nie jest jakieś gówno na którym można nie składnie pisać... a twoje wypowiedzi nie stronią od błędów stylistycznych, a coś takiego żal czytać....
A jeszcze jedno... co oznacza słowo "zmocni" ?? x]]]]
ble pisze:matthew87ej TY lepiej bys poszedl na rower i zaczol cos cwiczyc a nie opierdalal innych za to ze dobrze mowia i chca Ci pomoc...
dobrze powiedziane, tylko jest jeden problemik kolano ;p krwiak i mięsień troche naderwany i boli jutro ide do kontroli,na Hopie rozwalilem.:(