Co myślicie o moim owerku ?!
bike
czyli tak... co to jest hampel a co to kielnia? to jest raz... dwa amora mam tymczasowego bo kupuje mozo... a do tego rst nei mogłem kupić hayesa bo ei mam adaptera pod tarcze... musze zmienić korbe i suport i tyle... a co do mosta to ejst wypasiony... kostka kąt lekko do góry no i co jeszce?
rower chujowo wyglada i tyle
nie wiem kto Ci to składał ale to jakas paranoja miec hampla kosztującego 1/4 roweru kompletnie zle zestawienie
co chcesz na tym rowerze robic ??
dh ? nie ratuj
dual ? lol
street ? po co 200mm tarcza ?? zaraz ja rojebiesz :/
po bułki ? haha
za 3 tys mozna kupic sobie cos ciekawszego
PS
wkurwiaja mnie takie topici "co sadzicie o moim rowerze" a co to nas kurwa obchodzi ?
gdybys mial cos oryginalnego to rozumie ale kurde jak kazdy bedzie zwracał sie z tak infantylnymi pytaniami to za niedługo bedziemy grzebac palcami w nocniku zamiast rozwiazywac problemy na tym juz i tak zenujacym forum
narka
nie wiem kto Ci to składał ale to jakas paranoja miec hampla kosztującego 1/4 roweru kompletnie zle zestawienie
co chcesz na tym rowerze robic ??
dh ? nie ratuj
dual ? lol
street ? po co 200mm tarcza ?? zaraz ja rojebiesz :/
po bułki ? haha
za 3 tys mozna kupic sobie cos ciekawszego
PS
wkurwiaja mnie takie topici "co sadzicie o moim rowerze" a co to nas kurwa obchodzi ?
gdybys mial cos oryginalnego to rozumie ale kurde jak kazdy bedzie zwracał sie z tak infantylnymi pytaniami to za niedługo bedziemy grzebac palcami w nocniku zamiast rozwiazywac problemy na tym juz i tak zenujacym forum
narka
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
rowerek
czyli tak... ja głównei skacze na hopka to ejst raz... dwa rowere jest bardz ładny! po trzecie sam go skłądałem... po czwarte jeśli chodzi o korbe to kupuje jutro truvativa firexa...
Rower nic szczegolnego, gdyby nie ten Hayes (zreszta przeplaciles, poza tym po cholere z tylu???) to TYPOWA NISKOBUDZETOWKA. Naprawde nie ma sie czym chwalic, fajnie ze zlozyles sobie rower i ze Tobie sie podoba, ale po co zakladac o tym temat??? Moze kazdy sie zacznie chwalic? Dopiero bedzie burdel...
ciamek
ciamek
Re: rowerek
[quote="CrMo"]... po czwarte jeśli chodzi o korbe to kupuje jutro truvativa firexa...[/quote]
no comment
a moze jednak :)
kolejny słaby wybor :(
no comment
a moze jednak :)
kolejny słaby wybor :(
[s]
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
SANTA CRUZ JACKAL
na części
www.skocz.pl/Rower4sale
bike
jestem jesynakiem ale co z tego? a co z tą korba to w końcu dobr aczy nei ta truvativ firex bo szukam czegioś szybko do 150 zeta...
bike
dobr aale musz ekupić bo zerwałem kwadrat w korbie to co proponujecie?
No to może być coś takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27674427, montują to w tegorocznym dragstarze, albo skołuj jeszcze pare groszy i kup http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27674427, w końcu blaty masz w Acerze.
korba
no dobra ale kaj to potzrebuej ejuz jutro bo w sobote na obóz rowerowy jade! i musze mieć sprawny napęd! jojx a ten rpm dobry bedie jutro go kupei jest w ando w krakowie za 140
rower
właśei dobnry bike ma hayesy dx32, dm24, tioga dl condept itd