Zginął Biker ze Szczecina
-
- Kontakt:
[*]
no nie kumam ludzi w tych czasach jak chciała popełnić samobójstwo to dlaczego nie pojechała na jakąś skarpe i się by z niej rzuciła a tak taranowała 7 samochodów i rozjechała niewinnego chłopaka czym zawinił???? niczym !!!! pech i tyle a ta suke bym wsadził na dożywocie i niech gnije tam :/ :[ normalnie brak słów
Współczucia dla rodziny [*]
no nie kumam ludzi w tych czasach jak chciała popełnić samobójstwo to dlaczego nie pojechała na jakąś skarpe i się by z niej rzuciła a tak taranowała 7 samochodów i rozjechała niewinnego chłopaka czym zawinił???? niczym !!!! pech i tyle a ta suke bym wsadził na dożywocie i niech gnije tam :/ :[ normalnie brak słów
Współczucia dla rodziny [*]
http://www.pinkbike.com/photo/404131/
bardzo stara fota :]
bardzo stara fota :]
codziennie, w samej Polsce ginie wielu ludzi w podobnych okolicznosciach... kazdemu bedziecie pisac na dh-zone'ie
=> [*] ??
eh... dobra, nic nie mowie i tak wszyscy dalej beda wspolczuli, kondolencje skladali... etc. bieda.
=> [*] ??
eh... dobra, nic nie mowie i tak wszyscy dalej beda wspolczuli, kondolencje skladali... etc. bieda.
Boze... wezcie zrobcie badanie iq na tym forum i ustalcie jakies minimum,zeby tacy ludzie sie tutaj nie mogli wypowiadac:/Jaca pisze:Jakby mi coś takiego się przydażyło, to nie wiem jak, ale straszyłbym tą kobietę, aż by totalnie ześwirowała...
thugrider@wp.pl
Piszą, że nie mogą wykluczyć, że to była próba samobójcza...ale nawet najbardziej ******** samobójca nie zabiłby się z rodziną w samochodzie :/ Może kobita spaminowała i zamiast hamulca nacisnęła gaz, może gaz jej się zaciął, ale ja pierd.ole, ona MOGŁA COŚ ZROBIĆ ;( Tak jhak z jazdą na rowerze, co by sie nie działo, jest możliwość kontry, hamowania, podpórki...niektóre baby zdecydowanie nie powinny jeżdzić. A przed chłopakiem całe życie było :/
Kid, nie wiem, może dzisiaj masz jakiś gorszy dzień, czy co, ale ten gość był bikerem, a to chyba jest jakaś wspólnota, nie? Czy będziemy każdemu? Nie.
Kid, nie wiem, może dzisiaj masz jakiś gorszy dzień, czy co, ale ten gość był bikerem, a to chyba jest jakaś wspólnota, nie? Czy będziemy każdemu? Nie.
http://dhcyc.pinkbike.com
-
- Kontakt:
hm... wspolnota... ? niech to bedzie twoj/wasz punkt widzenia, dla mnie cus takiego => [*] pisane w necie, jest gownoa warte... ale to moje zdanie. . ja juz sie nie wtracam. dobranoc.dhcyc pisze:Kid, nie wiem, może dzisiaj masz jakiś gorszy dzień, czy co, ale ten gość był bikerem, a to chyba jest jakaś wspólnota, nie? Czy będziemy każdemu? Nie.
thugrider@wp.pl
-
- Kontakt: