Mam obecnie sztywniaka, fakt faktem że dopiero jeżdże bardziej poważnie 2 tygodnie ale mam problemy ze stawami i nadgarsti mi już nie wytrzymują;/.Z tym że znajoma jest wam polska żeczywistość w związku z tym na amorka wyskrobie max 400zł;/ (o ile wogóle tyle zdołam wykombinować) i tu kieruje do was pytanko co polecacien w tej cenie?? szczerze powiedziawszy odkąd pamiętam jeżdże na sztywniaku tak że nie trzeba mi zadnego pro:p tylko chodzi o to żeby sie coś uginało....... dzisiaj już 4 raz sobie robie okłady na te dwie bańki które jeszcze wczoraj były nadgarstkami;/
sytuacja sie zmienia jesli dozbieracie do ok 500, wtedy to usilnie przeszukiwac allegro. dj z cala korona spokojnie sie znajdzie, ew cos starszego. tylko ze ludzie tak sobie cenia czasem te amorki ze sie w pale nie miesci. najtancze z1 z makdonaldem znajdziecie na www.ebay.de
no wpadłem na to że do tej kwoty to tylko duro z nowych ale z tego co wiem nie cieszy sie on sympatią wśród użytkowników. Ale skoro tak sprawe stawiacie;]
pozdrower
skoro dirt i street to pewnie 180,360 itp - do tego przydaje sie amor z rozkrecana podkowa tak jak bylo w starych marcokach.Na Twoim miejscu bym tak zrobil a nie jakies duro ktore lamie sie jak zapalki i ledwo co ugina.