NS Bitch czy DM DS 3.0 <---?
NS Bitch czy DM DS 3.0 <---?
Wlasnie - Bitch czy DS 3.0 ???
-
- Kontakt:
Miałem DS 3.0,teraz mam Streetlegala.Ważyłem oba na precyzyjnej wadze DS 2750g Streetlegal 3050g,wiec podejrzewam że Bitch też bedzie wazył cos kolo tego.NS-y maja zajebiscie dobrana geometrie,o wiele lepiej anizeli DS.Do DS-akoniecznie koło 24 cale na tył.Przy 26 suport jest wysoko jak w fullu co ma ponad 20cm skoku i przez to wydaje sie jakby kiera było nisko jak w szosówce.No i cr-mo jakoś bardziej mnie przekonuje.Ja bez wachania bralbym bitcha.
Cszyvy może coś ciekawego powiedzieć, bo ma to i to :P
Ja kupiłem DS-a... jednak wolałbym bitcha :) (ale to trochę inne pieniądze).
Z drugiej strony cieszę się z tego co mam, ponieważ geo jest jak dla mnie super, w tym zestawieniu, które posiadam jest to dla mnie idealny rower, a Dm-ów jest dużo mniej niż ns-ów, których się roi i roi :D
Ja kupiłem DS-a... jednak wolałbym bitcha :) (ale to trochę inne pieniądze).
Z drugiej strony cieszę się z tego co mam, ponieważ geo jest jak dla mnie super, w tym zestawieniu, które posiadam jest to dla mnie idealny rower, a Dm-ów jest dużo mniej niż ns-ów, których się roi i roi :D
jak z przewagą do dirtu i troche streetu to wziołbym cos innego a mianowicie pussy a jak masz więcej floty to suburbana. Są to dwie najfajniejsze ramki z krótkim tyłem i na nie dwie właśnie bym stawiał a dokładniej na suburbana jeśli nie masz zbyt wiele kasy to pussy.
http://www.pinkbike.com/photo/1036276/
Moja dziewczynka w nowym ubranku ^^
Moja dziewczynka w nowym ubranku ^^