Full a street
-
- Kontakt:
V-Dub rządzi :P Wszystko się da... Oczywiście na fullu trudniej.
A tak wogóle ktos wspomnial o "Urban"... Moze troche osób sie wypowie co rozumie pod tym pojęciem? Jak dla mnie to stairgapy dropy z nie wiem kiosków/garazy i cos poprostu mocniejszego w mieście. Urban Fr to chyba to samo...
A tak wogóle ktos wspomnial o "Urban"... Moze troche osób sie wypowie co rozumie pod tym pojęciem? Jak dla mnie to stairgapy dropy z nie wiem kiosków/garazy i cos poprostu mocniejszego w mieście. Urban Fr to chyba to samo...
http://tablica.pl/oferta/rama-specialized-big-hit-fsr-1-rozmiar-m-stan-bdb-ID2AUgz.html#60bfe7734a;r:;s:
-
- Kontakt:
No ja w tym roku raz jeździłem 2 tyg temu i kompletnie nic mi nie wychodziło , po 10 minutach opanowałem whellie :)ale manuala i bunego zostawiłem na następny dzień .... i tgo następnego dnia skręciłem kostke na WF i siedze teraz w domu :)Korean_Boy pisze:ja dzisiaj mialem problem z bunnym i wheelie ( 1 raz na rowerze od 7 miesiecy) hehehe
-
- Kontakt:
Nie bedziesz skakal przez smietniki, ale z manualem nie ma zadnych problemow (o ile umiesz :)), baniaka mozna zrobic konkretnego gdy sie troche podpakujesz... tutaj jednak moja wiedza jest juz niekompletna bo nigdy nie umialem dobrego bunnyego robic. Za to bez problemu "wciagalem" rower na murki wysokosci kola i z kicka wskakiwalem na murek wysokosci 3/4 kola. Bylo git, ale to byla jazda silowa :)
Teraz wsiadlem na sztywniaka i wszystko zrobilo sie taaaakie latwe.
edit: jezeli chodzi o manuala to full ma jedna przewage: jest nieporownywalnie stabilniejszy, a dzieki temu bezpieczniejszy. Za to musisz strasznei szarpac zeby skorygowac pozycje ;)
Teraz wsiadlem na sztywniaka i wszystko zrobilo sie taaaakie latwe.
edit: jezeli chodzi o manuala to full ma jedna przewage: jest nieporownywalnie stabilniejszy, a dzieki temu bezpieczniejszy. Za to musisz strasznei szarpac zeby skorygowac pozycje ;)
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.