Duncon Pitbull czy Leader Fox Dragstar ?
Duncon Pitbull czy Leader Fox Dragstar ?
Którą ramę wybrać ? Która z tych ram jest mocniejsza ?
Potrzebuje ramy do dirtu i do zjazdu ale niestety nie mam za dużo kasy i dlatego chciałbym żebyście mi doradzili.
pzdr
Potrzebuje ramy do dirtu i do zjazdu ale niestety nie mam za dużo kasy i dlatego chciałbym żebyście mi doradzili.
pzdr
do dirtu i do zjazdu? czy ty wiesz o czym mowisz? bo te dwie dyscypliny z deka sie wykluczaja.
no ale niech ci bedzie: drag, jak napisze ci kazdy, jest wytrzymaly, poza tym ma dlugi tyl wiec bedzie stabilny przy wiekszych szybkosciach - ok zjazd. dirt jak mniemam tez.
pitbull jak na moje oko bardziej sie w dual/4x wpasowuje, a wytrzymalosc pewnie stoi na niezlym poziomie, tylko ze kazda sztuka ma inaczej.
poza tym piesek to prawie 2 dragi jesli chodzi o cene, wiec jesli masz zamiar katowac sztywnego na zjazdach to wez draga - nie bedzie zal jak sie zmasakruje. albo zainwestuj w cos porzadniejszego z przeznaczeniem do tej dyscypliny
no ale niech ci bedzie: drag, jak napisze ci kazdy, jest wytrzymaly, poza tym ma dlugi tyl wiec bedzie stabilny przy wiekszych szybkosciach - ok zjazd. dirt jak mniemam tez.
pitbull jak na moje oko bardziej sie w dual/4x wpasowuje, a wytrzymalosc pewnie stoi na niezlym poziomie, tylko ze kazda sztuka ma inaczej.
poza tym piesek to prawie 2 dragi jesli chodzi o cene, wiec jesli masz zamiar katowac sztywnego na zjazdach to wez draga - nie bedzie zal jak sie zmasakruje. albo zainwestuj w cos porzadniejszego z przeznaczeniem do tej dyscypliny
marcinm To chyba ty jestes jakis nie pełno rozwiniety umysłowo ... Nie kazdy ma pieniądze /Na Kone Stinky i p3 - zeby jesdzic w FRi Dircie ... ! Zadał normalne pytanie ... Ja Mam DM DS 3,0 i to wszytkiego jest ta rama ... dirt FR a ty gadasz takie bzdury ... ! salaros poszukaj jakiegos Dm-a uzywanego ja swojego za 500 kupilem ... ! a ztego co wiem to pitbull 2005 po 666 zł stał .. ! iwec czegos innego poszukaj ale ja kjuz z tych 2 to Pitbull mysle ze lep sze geo itd ..
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=108812057