na www.workshopda.prv.pl czyli pseudo sklepie nalezacym do Maxa oferuje on 2 modele NOWYCh starych rocznikow Z-tek ( 100 i 130 mm ) za 1000 i 1200 o ile pamietam..wg. mnie najlepszy wybor...badz wlasnie szpeje z mud-brothers, rowniez bardzo fajny sprzet :P.
ja juz to nie manita bo w zimie wykorzystuje ledwo 1% skoku czlowiek czuje sie jak na sztywnym (jak tem spada ponizej 5 stopni) jak juz to dj ale tylko pod qr20 mm bo wtedy moze nie peknie na goleniach ( a i najlepiej rocznik 05 troche ciezszy ale na koronie tak nie peka jak inne)
NIE BIERZ STANCA !!!!!!!! kumpel ma i działa jak gówno!!!!!!!!!! jak masz brać manitiou to bierz sharmana albo gold label osobiście wybrałbym dj ale pod QR20
ja mam do sprzedania nowke marzocchi z1 fr3 150mm skoku 2005r za 1100zl !!! (w komplecie jest instrukcja itp ale brak osi 20mm) jakby co to pisz na gg 8161287 , za ta cene kupisz conajwyzej dj1 ktory jest slabszym modelem :)
heh Ty chyba sobie jaja robish :D 2003 to porażka marzocchi z uwagi na ten rocznik powinni zdupiać do afryki montować ryksze
Jestem posiadaczem rocznika 2003 i pracą naprawde ten amorek mnie zachwyca.Wybiera nawet najmniejsze nierówności.Chociaż jak do dirtu to jest on za miekki i niepotrzebne tyle skoku.Ale do takiego lżejszego fr naprawde bardzo fajny amorek za małą kase.