Zlodziej na gieldzie Dh-zone
Zlodziej na gieldzie Dh-zone
Yo,
ostatnio na giełdzie ktoś dał ogłoszenie:
"Wszytko
witam! chciałbym kupić kradzione części rowerowe najlepiej korba, suport, linki ! Złodzieje z CAŁEJ polski proszeni o pisanie na moje gg ! dam wam zarobić !!!!"
Jego gg to: 3119933
Co to ma być??? Proszen jakiegoś admina o skasowanie ogłoszenia :/
Pozdrower
ostatnio na giełdzie ktoś dał ogłoszenie:
"Wszytko
witam! chciałbym kupić kradzione części rowerowe najlepiej korba, suport, linki ! Złodzieje z CAŁEJ polski proszeni o pisanie na moje gg ! dam wam zarobić !!!!"
Jego gg to: 3119933
Co to ma być??? Proszen jakiegoś admina o skasowanie ogłoszenia :/
Pozdrower
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
camper swego czasu (jakiś rok temu, jak nie dawniej) zakładałem w "Uwagach" taki temat, o tym, żeby usuwać konta użytkowników, którzy są na forum (np: 2 miesiące i nic nie napisali (0 postów), do czytania forum, nie trzeba być zarejestrowanym, ale do pisania już tak. Jednak mój pomysł wtedy nie przeszedł :/
Przecież, ile z tej liczby użytkowników co jest na głównej stronie forum podana (6529) i jaki procent tej liczby to "userzy", którzy napisali, choć jedną wiadomośc?
camperWięc lepsze by było może to z tą rejestracją na giełde i sprzętownie skoro, mój w/w pomysł nie przeszedł...
Przecież, ile z tej liczby użytkowników co jest na głównej stronie forum podana (6529) i jaki procent tej liczby to "userzy", którzy napisali, choć jedną wiadomośc?
camperWięc lepsze by było może to z tą rejestracją na giełde i sprzętownie skoro, mój w/w pomysł nie przeszedł...
www.cykloza.pl
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
ave na przetrwanie | amen
http://www.pinkbike.com/photo/2300621/