Merida(shit)High Kick-gwarancja

slayer6136
Kontakt:

Merida(shit)High Kick-gwarancja

Post autor: slayer6136 »

Kiedys zdarzylo mi sie skoczyc na tym moim gownianym rowerku z 1m dropa-oczywicie sie wyjebalem i lewa golen mi sie leciutko(no moze troszke bardziej)skrzywila. Jezdze na takim shitcie juz od roku i ostatnio mnie natchnelo czy by tego na gware nie oddac(moze wymienia). Jest to amorek Top Gun 100mm. I tu stawiam pytanie czy cos takiego przyjmia na gwarancje i wymnienia(wiem ze nie jestescie wrozkami ale sprobujcie)?? Co mam ewentualnie powiedziec zeby bylo jak najwiecej na moja strone??

Pozdro 4all
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

No nieżle nieżle, różne rzeczy można na gwarancje wciskać, ale to to już byłaby czysta głupota...wogóle nie wiem jak ludzie dopuszczają wogóle możliwość montowania takich 'amortyzatorów' w rowrach?
http://dhcyc.pinkbike.com
slayer6136
Kontakt:

Post autor: slayer6136 »

Na poczatku chodzil jescze niezle...,ale teraz niedosc ze krzywy to trzeba wozic jescze wd-40 badz x-40(lepszy) zeby go do zycia pobudzic. Zima mialem lepszy patent i jak sie posmarowalo golenie sniegiem to zaczynal chodzicz:D Czyli trzeba inny amor?? Kumpel chce mi dac za 40zl RST Cape TL(juz po wystrzeleniu "super,mega" koreczkow) i chyba od niego bede musial kupic. Na poczatku moja "bron masowego razenia" wygladala jak suntour xc60 z wiekszym skokiem wiec myslalem ze troche pozyje:/(w sumie suntour tez shit ale...) Doradzcie cos co mozna zrobic aby gwarancje przyjeli. Jak to ktos kiedys mi powiedzial: "Uzytkowanie Top Guna grozi kalectwem lub smiercia" i to jest swieta prawda ale na szczescie jeszcze mi sie nic nie stalo oprocz obdartej przez to gowno twarzy.

Pozdro 4all
ODPOWIEDZ