"malowanie na ścianie"
-
- Kontakt:
"malowanie na ścianie"
maluje sobie pokój i chcem sobie walnąć na jednej ścianie jakis malunek związany ze tematyką rowerową .
potrzebóje projektów aby coś sobie wybrać.
potrzebóje projektów aby coś sobie wybrać.
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=995
ja mam na scianie narysowane kredką logo " THE ULTIMATE FREERIDE"
jest na to dobry patent jak masz rzutnik taki typowo szkolny na foliogramy albo taki stary niby projektor multmedialny na klisz filmowa
zaleznie od tego do którego z wyzej wymienionych masz dostep
drukujesz sobie na folii wybrane logo ustawiasz rzutnik w takiej odległosci zeby otrzymac pożdana wielkosc i sobie odrysowujesz
póxniej wypełniasz kolorami itp. ja na wypełnienie zużyłem 3 kredki koloru czerowonego i 4 koloru czarnego babrałem sie z tym ze 4 godziny
powodzenia
jest na to dobry patent jak masz rzutnik taki typowo szkolny na foliogramy albo taki stary niby projektor multmedialny na klisz filmowa
zaleznie od tego do którego z wyzej wymienionych masz dostep
drukujesz sobie na folii wybrane logo ustawiasz rzutnik w takiej odległosci zeby otrzymac pożdana wielkosc i sobie odrysowujesz
póxniej wypełniasz kolorami itp. ja na wypełnienie zużyłem 3 kredki koloru czerowonego i 4 koloru czarnego babrałem sie z tym ze 4 godziny
powodzenia
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
-
- Kontakt:
ja mam na jednej scianie logo marzocchi namalowany na posklejanych ze soba kartkach takiego duzego kalendarza (30cm x 50cm), mam jeszcze namalowane tez na takim posklejanym kazendarzu logo Offspringa (taka czaszka fajna z płomieniami jako włosy), a na drzwiach na szybie tez tak posklejane kalendarze a na nich napis The Offspring pod napisem sa wymienione płyty ich wszystkie,a na gorze sa wymienieni członkowie zespołu. Mam talent :)
RIDE MOUNTAIN BIKE (-_-(-_-)-_-)
GG: 1943073
GG: 1943073
Niby o takich rzeczach sie nie mówi,ale co mi tam.... od 5 lat robie graffiti ( aktualnie pół roku przerwy - brak kasy na puszki,wszystko idzie na rower ) ... nie chwalac sie,powiedzmy ze nie maluje zle,hehe...
Stary,skad jestes ? Jak kupisz puszki to moge Ci to zrobic za free, dla mnie czysta przyjemnosc.. a jak nie ja,to znam duzo ludzi bawiacych sie w to,w tym kilku tatuazystów,wiec profesjonalna robota by była..
Stary,skad jestes ? Jak kupisz puszki to moge Ci to zrobic za free, dla mnie czysta przyjemnosc.. a jak nie ja,to znam duzo ludzi bawiacych sie w to,w tym kilku tatuazystów,wiec profesjonalna robota by była..
=--> El Bankierro Loco aka. § Paragraf § <--=
www.dh-zone.com/forum/search.php
www.dh-zone.com/forum/search.php
-
- Kontakt:
no ja mieszkam na dolnym śląsku tak więc troszke daleko.
myśle że sobie spokojenie z tym poradze , tak jak pisałem wcześniej będze pomagał mi mój brat który całkiem ładnie maluje.
narazie wymyśliłem coś w stylu palącego się lasu i napisu freeride.
ale jeszcze wszystko przede mną.
myśle że sobie spokojenie z tym poradze , tak jak pisałem wcześniej będze pomagał mi mój brat który całkiem ładnie maluje.
narazie wymyśliłem coś w stylu palącego się lasu i napisu freeride.
ale jeszcze wszystko przede mną.
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=995