Mecz!!!!! Qrwa !!!!!
Mecz!!!!! Qrwa !!!!!
Ten ....... Colina sprzedał mecz. Co qrwa z faulem na Koelerze. Za........ ......... !!!!
Sorry że zaśmiecam forum ale jestem wqurwiony.
Czesi the best team in EUROPE
Sorry że zaśmiecam forum ale jestem wqurwiony.
Czesi the best team in EUROPE
ehhh.... caly football jebie syfem, ale MSEU , sa jedynymi Mistsrzostwami jakie moge ogladac... A jak bylo w meczu z ruskimi?? jak im bramkarza zdjeli?? moze i dotknal reka tej pilki, ale zrobil ruch , widoczny ze nie chcial i odzuca reke od pilki, i ***?> brmakarz out?? tak to jest, myslisz ze sedzia ma czas, sobie przemyslec co i jak byc powinno??.. zapomonij, football to jedna wielka pomylka....
-
- Kontakt:
Michaelllo - trochę Ci się pokręciło, bo czesi to pepiczki.
byłem za czechami, szkoda mi nedveda, który mimo statusu gwiazdy gra mało egoistycznie...
grecy jednak potrafili się bronić i to oni mieli groźniejsze, choć rzadsze akcje(nie mówię o pierwszych 10 min meczu).
ech, a chciałem zobaczyć portugalia - czechy buuuuuuuu!!!
byłem za czechami, szkoda mi nedveda, który mimo statusu gwiazdy gra mało egoistycznie...
grecy jednak potrafili się bronić i to oni mieli groźniejsze, choć rzadsze akcje(nie mówię o pierwszych 10 min meczu).
ech, a chciałem zobaczyć portugalia - czechy buuuuuuuu!!!
Qrwa juz nie moge tego czytac........czy ktos z was gra w klubie ???
domyslam sie ze nie wiec nie pierdolcie głupot :/:/:/....grrrrr
nie macie zielonego pojecia .....a wypowiadacie sie....... ba krytykujecie grekow i coline.......
-co do sedziego...pomyslcie sobie jaki tam jest stres i nerwy.....a
sedzia ma ok. 1 - 2 s. na podjecie decyzji.......on nie ma powtorek i kamer....
a teraz Grecja......skoro waszym zdaniem sa tacy ciency....to czemu doszli do finalu ??? co ???
to byla bardzo ciezka praca ze strony pilkarzy greckich i naprawde GOOD wykonanie zalozen taktycznych trenera - taktyka jest bardzo WAZNA ! ! !
...................
domyslam sie ze nie wiec nie pierdolcie głupot :/:/:/....grrrrr
nie macie zielonego pojecia .....a wypowiadacie sie....... ba krytykujecie grekow i coline.......
-co do sedziego...pomyslcie sobie jaki tam jest stres i nerwy.....a
sedzia ma ok. 1 - 2 s. na podjecie decyzji.......on nie ma powtorek i kamer....
a teraz Grecja......skoro waszym zdaniem sa tacy ciency....to czemu doszli do finalu ??? co ???
to byla bardzo ciezka praca ze strony pilkarzy greckich i naprawde GOOD wykonanie zalozen taktycznych trenera - taktyka jest bardzo WAZNA ! ! !
...................
........i jeszcze cos......Qcharz.....sam jebiesz syfem....
lepiej sie wez za jezdzenie na rowerze a nie wypowiedzi na temat FOOTBALL'u
.....bo podejzewam ze twoja wiedza na ten temat jest ZEROWA ! ! !
......jak dla mnie final zajebisty....Grecy z mysla ze juz raz pokonali Portugalie...a ci drudzy chca sie zrewanzowac ! ! ! .....
lepiej sie wez za jezdzenie na rowerze a nie wypowiedzi na temat FOOTBALL'u
.....bo podejzewam ze twoja wiedza na ten temat jest ZEROWA ! ! !
......jak dla mnie final zajebisty....Grecy z mysla ze juz raz pokonali Portugalie...a ci drudzy chca sie zrewanzowac ! ! ! .....
-
- Kontakt:
Ci grecy to do mistrzostw wejść wogóle nie powinni a tu w finale grają...
FINAŁU NAWET QRWA NIE BEDE OGLĄDAŁ, PIERRDO*E - PEWNIE BEDZIE ZJE*ANY JAK TE CAŁE MISTRZOSTWA, A I PEWNIE GRECY JESZCZE WYGRAJĄ...PARANOJA...PIER*OLE TAKIE MISTRZOSTWA!
FINAŁU NAWET QRWA NIE BEDE OGLĄDAŁ, PIERRDO*E - PEWNIE BEDZIE ZJE*ANY JAK TE CAŁE MISTRZOSTWA, A I PEWNIE GRECY JESZCZE WYGRAJĄ...PARANOJA...PIER*OLE TAKIE MISTRZOSTWA!
MOnster Garage
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0
gg:5687099
http://youtube.com/watch?v=NdaTsWqbDF0