Rama do 10tys.

8!k3r
Kontakt:

Post autor: 8!k3r »

niom strasznie ich kole w oczy jesli ktos ma cos leprzego
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=359651
hi men
Kontakt:

Post autor: hi men »

odczepić się od Krakowa :)
hi men
Kontakt:

Post autor: hi men »

wracając do tematu to mi się też bardzo podoba demo9, choć nie słyszałem jak się zachowuje w praktyce i nie jeździłem na niej :P
Jaca
Kontakt:

Post autor: Jaca »

SID<== pisałeś coś o fizyku itd.
on widział tą ramę na żywo i znał grubości ścianek?
szczerze nie za bardzo chce mi się wierzyć w to, aby możliwa była ocena takich parametrów na podstawie swuwymiarowego zdjęcia...

poza tym nisan i emat-e koleś siętylko zapytał co qpić, bo wbrew pozorom jak się ma takie pieniądze wydać, to wybór jest troodny...

co do kasy - jak się ma dobry plan to bez problemu można nawet więcej zarobić więc nie widzę sensu w podejrzeniach skąd on to ma, a jeżeli nawet, to co to was obchodzi skąd to ma? źle?

może ma dzianych rodziców, dziadków itp. ma kasę to niech wydaje, byleby czerpał z jazdy na tym co qpi przyjemność...
birol
Kontakt:

Post autor: birol »

MaxDamage czy ty zawsze musisz powiedziec pierwszy to co ja mam na mysli :))) ale zgodze sie w stu porocentach brooklyn machine works
TMX z damperem avy 9.0 x 3.0 do tego monster albo jakis upsidedown cos o skoku w garnicach 200 i masz niesamowicie mocny egzotyczny niespotykany
sprzet do dropów i brooklyn to jest dopiero manufaktura
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

Nic jeszcze nie powiedzialem i juz nie lubia Krakowa :D

No ****, nisan, spoczko. Niech kupi, zaprosimy go na wolski, potestuje nowa ramke, poskacze, nacieszy sie a pozniej nam ja odda :D I my sobie bedziemy sie nia cieszyc, co nie? :>>>
Maciejunio
Kontakt:

Post autor: Maciejunio »

Ja bede wierny mojej ulubionej marce... Ellsworth! A jak do ostrej jazdy i skakania to bierz Dare... Cudowna rama!
Pozdrawiam
M
Jumping
Kontakt:

Post autor: Jumping »

ile kosztuje brooklyn machine??????????????i jak mozna to przybliszcie mi troche danych na temat tej ramki.:)
Haski
Kontakt:

Post autor: Haski »

A widziałeś ramy Bombproof?? NAzwa mowi sama za siebie. Poszukaj w necie strony tej firmy:)
Idmud
Kontakt:

Post autor: Idmud »

Do 8!k3s (sorry jak się pomyliłem)-
Jaką masz felgę w tylnym kole?
Idmud
Kontakt:

Idmud
Kontakt:

birol
Kontakt:

Post autor: birol »

jumping tu masz link bo TMX-ów
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... orm+Search!

tu masz link do strony brooklyna www.brooklynmaschineworks.com

a ty masz link do brooklyna którego poprostu normalnie rozpierdala mnie jak go widze
kocham takie duże rowery zwłaszcza ze sam mam 201 cm wzrostu

to własnie ten :)))) ---> http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... erid=21603
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
dualboy
Kontakt:

Post autor: dualboy »

Hmm

Ja szczerze polecam Da Bomba Projectile lub właśnie Speca Demo 9
Albo może coś z Alutecha albo Foes?
A tam
pczk1
Kontakt:

Post autor: pczk1 »

chlopcy popatrzcie na to logicznie po co ma chlopak zbierane pieniadze wydac na nowa ramke ja mam 2 miesiecznego mountaincycle shockwave z gwarancja ze sterami chriss kinga do tego daper vanill a rc i sztyca thompson ten zestaw kosztuje 12000 ja chce 3800 bo zalezy mi na czasie
na krankedach goscie na niej robia 10 metrowe dropy i zyja rama jest po prostu super pancerna ja zmieniam bo chce cos lzejszego
no a reszte kasy czyli 6200 da chlopak na amorka i wlozyl jakis super race face czy rooza no pomyslcie logicznie
nisan
Kontakt:

Post autor: nisan »

oj pczk1, nie wiem czy zauwarzyłeś ale oni nie myslą logicznie, a koleś chce wywalić kupe kasy na coś szpanerskiego i nie weźmie od ciebie jakiegośtam urzywanego roweru o którym pierwszy raz w życiu słyszy, woli słuchać rad "specjalistów" którzy w większości nawet nie wiedzą o czym piszą i rzucają nazwami rowerów których zdjęcia widzieli w internecie.
a ty jumping jesli chcesz rady to jak znasz angielski to odwiedź
http://www.mtbreview.com/
tam są w większości opinie ludzi którzy jeździli na tych rowerach.
Lectus
Kontakt:

Post autor: Lectus »

ee no ja bym kupił builita z boxxerem albo 888 iiiiii wyjebany sprzet kupił
jakies race face diabolus, easton, itp
.................................. nic :/
Żułf
Kontakt:

Post autor: Żułf »

[quote="nisan"]oj pczk1, nie wiem czy zauwarzyłeś ale oni nie myslą logicznie, a koleś chce wywalić kupe kasy na coś szpanerskiego i nie weźmie od ciebie jakiegośtam urzywanego roweru o którym pierwszy raz w życiu słyszy, woli słuchać rad "specjalistów" którzy w większości nawet nie wiedzą o czym piszą i rzucają nazwami rowerów których zdjęcia widzieli w internecie.
http://www.mtbreview.com/
tam są w większości opinie ludzi którzy jeździli na tych rowerach.[/quote]
Czyli uważasz jawiększość ludiz dla których wydać ponad 1500 zł na rower to bezsens. Ich argumenty to po co i tak dojedziesz :[ Czyli uważasz, że ma kupić sobie 20 marketów ????
Jumping
Kontakt:

Post autor: Jumping »

mam pytanko . ile kosztyje demo 9?? pczk1 wiem co to za rama,ale poprostu mi sie niepodobba i jej niewezme.mam tyle kasy na rame i chcem cos co bedzie mi sie podobalo nietylko ze ztrony technicznej ale i wuizualnej.:)
ODPOWIEDZ