Dartmoor street fighter
Dartmoor street fighter
Witojcie
Powiedzta mi czy dobra ta rama jest. Bo sie zastanawiam nad kupnem, ale jest to nowa ramka i malo o niej wiem... pomozta mi
Powiedzta mi czy dobra ta rama jest. Bo sie zastanawiam nad kupnem, ale jest to nowa ramka i malo o niej wiem... pomozta mi
No risk no fun....
Re: Dartmoor street fighter
sam się zastanawiałem nad zakupem tej ramy, bo podobała mi się hydroformowana główka. Ale hmmm, ta główka nie ma żadnych wzmocnień, tylko tak wygląda po hydroformingu; mam wrażenie że grubość ścianek główki, jest taka sama w dowolnym miejscu ramy, a nawet mniejsza, gdyż rura została poszerzona przez tłoczenie olejem, a grubość ścianek powinna wówczas zmaleć. jesli chodzi o mnie, to wzbudziła entuzjazm, a później obawy. wygląda rajcownie, ae z uwagi na to co napisałem+cena, dałem sobie spokój i kupuje prodigy. podsumowując: ramka jest młoda, niewielu ludzi ją ma, ryzyko istnieje. Chcesz byc testerem - kup i daj znać jak się sprawuje. co do prodigy - jest sprawdzona.
ja mam street fighter i jak dla mnie super ramka dla poczotkujacych i nie dla początkujacych leka super sie robi manuala i kangaroo i bunny hop mam przy amorze 80mm bierz tą ramke ma ją 2 michy i super wczesniej mialem te ramke przy dj3 super ze skokiem 130mm zadnego peknięcia przy gluwce nie ma nie wiem na co tak narzekaja wszyscy bo chyba jest nowa i sie wszyscy jej boją
[url=http://sendspace.com/file/wqhw1k/]sciagajcie mój filmik szyderski![/url]
-
- Kontakt: