Dartmoor street fighter

Kuzyn_fr
Kontakt:

Dartmoor street fighter

Post autor: Kuzyn_fr »

Witojcie
Powiedzta mi czy dobra ta rama jest. Bo sie zastanawiam nad kupnem, ale jest to nowa ramka i malo o niej wiem... pomozta mi
No risk no fun....
draah
Kontakt:

Re: Dartmoor street fighter

Post autor: draah »

sam się zastanawiałem nad zakupem tej ramy, bo podobała mi się hydroformowana główka. Ale hmmm, ta główka nie ma żadnych wzmocnień, tylko tak wygląda po hydroformingu; mam wrażenie że grubość ścianek główki, jest taka sama w dowolnym miejscu ramy, a nawet mniejsza, gdyż rura została poszerzona przez tłoczenie olejem, a grubość ścianek powinna wówczas zmaleć. jesli chodzi o mnie, to wzbudziła entuzjazm, a później obawy. wygląda rajcownie, ae z uwagi na to co napisałem+cena, dałem sobie spokój i kupuje prodigy. podsumowując: ramka jest młoda, niewielu ludzi ją ma, ryzyko istnieje. Chcesz byc testerem - kup i daj znać jak się sprawuje. co do prodigy - jest sprawdzona.
Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

Wogole nad czym sie zastanawiac? Sa 3 moze 4 ramki w tej cenie ktore warto kupic, a reszta to kupa gowna, a jak kto woli aluminium. Za te cene wez johnego bravo albo destroyera bo na co innego szkdoa kasy.
Ssij pento
oponk@
Kontakt:

Post autor: oponk@ »

ja mam street fighter i jak dla mnie super ramka dla poczotkujacych i nie dla początkujacych leka super sie robi manuala i kangaroo i bunny hop mam przy amorze 80mm bierz tą ramke ma ją 2 michy i super wczesniej mialem te ramke przy dj3 super ze skokiem 130mm zadnego peknięcia przy gluwce nie ma nie wiem na co tak narzekaja wszyscy bo chyba jest nowa i sie wszyscy jej boją
[url=http://sendspace.com/file/wqhw1k/]sciagajcie mój filmik szyderski![/url]
Sulring
Kontakt:

oponk@akurat twoja opini bym sie przy wyborze ramy nie sugerowal. A wszyscy na nia najezdzaja bo wyglada jak kupa gowna.
Ssij pento
Bikes_Shop
Kontakt:

Post autor: Bikes_Shop »

Kuzyn_frpopatrz na to co mam w podpisie :)
www.bikes-shop.pl
HuGOn
Kontakt:

Post autor: HuGOn »

Sulring pisze:oponk@akurat twoja opini bym sie przy wyborze ramy nie sugerowal. A wszyscy na nia najezdzaja bo wyglada jak kupa gowna.
aha , ale twoja opinia nalezy sie sugerowac ? ze ma zly wyglad dlatego nie nalezy jej brac ? nic nie ma wyglad do wytrzymalosci i geometrii
Sulring
Kontakt:

HuGOn akurat chodzilo oto ze ,,oponki jest starym wyjadaczem formowym'' (kto tu jest juz chwile wie oco lazi ). Geometri ma zdupy wedlug mnie, a wytrzymalosciowo nie wiem. Noi jest. A rama jest drozsza niz np johny bravo ktory jest conajmniej 3 rayz lepszy.
Ssij pento
czaju
Kontakt:

Post autor: czaju »

mi sie ramka podobala. jezdzilem na rowerze kumpla tylko dla mnie byla za mala
ODPOWIEDZ