Jaki telefon za 700zł
Jaki telefon za 700zł
Chciałbym kupić jakis aparacik na allegro za około 700zł. Zastanawiam się nad Nokią 6610 a 3200 i Siemensem SL55, może poradzicie mi coś innegro?
Ja mam 3310 :D:D Do tej pory już pływała, robiła dropy z 3m, spędziła noc na świeżym powietrzu w DESZCZU w górach, ekranikiem do gwiazd... no i co? 4 lata komóra ma, a działa jak nówka :D A cały ten dzisiejszy syf z kolorowymi wyświetlaczami itd, niepotrzebnymi bajerami mnie dobija... zanim otworzy sie folder wiadomości, wczyta jakaś gra czy aplikacja... Bleh. 3310 rulez :)
[quote="Sonetti17"]Ja mam 3310 :D:D Do tej pory już pływała, robiła dropy z 3m, spędziła noc na świeżym powietrzu w DESZCZU w górach, ekranikiem do gwiazd... no i co? 4 lata komóra ma, a działa jak nówka :D A cały ten dzisiejszy syf z kolorowymi wyświetlaczami itd, niepotrzebnymi bajerami mnie dobija... zanim otworzy sie folder wiadomości, wczyta jakaś gra czy aplikacja... Bleh. 3310 rulez :)[/quote]
kolo dobrze prawi :D
pozdro
kolo dobrze prawi :D
pozdro
-
- Kontakt:
telefon
Ja polecam Siemensa S55 ... ma większość funkcji jakie powinien mieć telefon.. nie jest drogi.. ma tylko 2 minusy.. :
1) mało kolorów wyświetlacza
2) doczepiany aparat
ale, prucz tego jest lux!
1) mało kolorów wyświetlacza
2) doczepiany aparat
ale, prucz tego jest lux!