budowanie dirtow za stajniami sggw

Eee...
Kontakt:

budowanie dirtow za stajniami sggw

Post autor: Eee... »

zwiazku z tym ze na kazoory sypie sie ciagle ziemia i wiader ciagle przeszkadza, postanowilismy zrobic gdzies indziej dirty. owe inne miejsce znajduje sie za stajniami sggw na skarpie. sa tam stare duze hopy ktore odnowilismy po zimie, ale maja kolo 4-5m http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1496 , a my chcemy zrobic rytm narazie 3 takich po 3m idealne zarowno do nauki jak i do super zabawy. potrzebni chetni nawet tacy co srednio lataja, przyjedziesz, bedziesz zawsze milo witany tam, nie pomozesz kopac, raczej bedziesz mniej milo witany:) kopanie bedzie sie odbywac w poniedzialek, jest ustronnie to nikt nas nie obleje:) poczatke kopania kolo 11 koniec o zmieszchu, kazdy niech chociaz godzinke pokopie
Panek
Kontakt:

Post autor: Panek »

Napewno sie Pojawie z 2 Kumplami:) Ok 15

Pozdrawiam:)
Kula[pl]
Kontakt:

Post autor: Kula[pl] »

a jak mnie nie bylo w poniedizale a chcialbym jezdzic na sggw ?? to co mam teraz zrobic ;p
umiesz liczyc??
Licz tylko i wyłącznie na siebie :)
KFP_Wwa
Kontakt:

Post autor: KFP_Wwa »

musisz przelac 100PLN na moje konto - numer podaje na priv :D

--
swiry, zrobiliscie cos? czy jeszcze bedziecie kopac?
20 inches isn't a crime
Kula[pl]
Kontakt:

Post autor: Kula[pl] »

wkurzylem sie i nie chce sie pchac dlatego sie pytam
bo mojego kumpla tam niemilo potraktowali dlatego nie bede tam jechal jak nie wiem co i jak :)
umiesz liczyc??
Licz tylko i wyłącznie na siebie :)
KFP_Wwa
Kontakt:

Post autor: KFP_Wwa »

ale na sggw czy na kabatach? bo na kabatach to jak nie masz kasku to nie smigasz
20 inches isn't a crime
diskordia
Kontakt:

Post autor: diskordia »

EKIPA Z SGGW -SAMA TROSZCZY SIE O SWOJE GORKI... NIE ZAKLADAMY SZKOLKI NIEDZIELNEJ--A JEZELI KTOS ZOSTAL NIEMILO POTRAKTOWANY TO ZNACZY ZE JEGO OBECNOSC BYLA DRAZNIACA--WSZYSCY BIKERZY KTORZY PREZENTUJA CHOC MINIMALNY POZIOM INTELEKTUALNY I TECHNICZNY -SA TAM MILE WIDZIANI...
ODPOWIEDZ