UNIBIKE UNDERGROUND DIRT
-
- Kontakt:
UNIBIKE UNDERGROUND DIRT
Co sądzicie o rowerze Unibike Underground Dirt ?
Jeśli go posiadacie to piszcie jak się sprawuje
Jeśli wiecie to piszcie jaki rowerrek do 2000zł jest lepszy od tego
LINK: http://www.unibike.pl/rowery/zonei.html
Jeśli go posiadacie to piszcie jak się sprawuje
Jeśli wiecie to piszcie jaki rowerrek do 2000zł jest lepszy od tego
LINK: http://www.unibike.pl/rowery/zonei.html
Kross Sign Panic: www.kross.pl
AMOR: xcp dj 120mm vs. xcr 120mm - nie wiem za dużo o suntourach ale chyba xcp to lepszy amor
KORBY: Truvativ Firex 3rz. vs. RPM COMET - truvativ jest bardziej uniwersalny ale jeżeli chodzi o dirt to rpm raczej wygrywa
PRZERZUTKI: unibike jest zgodny- alivio - kross to mieszanka accera/deore -jeżeli to ma być rower dirt/street to i tak zrezygnujesz z przerzutki przedniej dlatego tu wygrywa kross
HAMPLE: bb5 vs.bb5 - remis ;)
OBRęCZE: Alex DM24 RODI EXCALIBUR DH - kross wygrywa
Kiera i mostek: Hussefelt vs. Riser - znowu kross górą
CENA: KROSS 1599 VS. UNIBIKE 1899
PODSUMOWANIE: Kross górą ale to tylko moje skromne zdanie... a typowo do dirtu to chyba jednak unibike :D
Jeszcze rozmiar Kross: 15", 17", 19"
Unibike 14", 16"
AMOR: xcp dj 120mm vs. xcr 120mm - nie wiem za dużo o suntourach ale chyba xcp to lepszy amor
KORBY: Truvativ Firex 3rz. vs. RPM COMET - truvativ jest bardziej uniwersalny ale jeżeli chodzi o dirt to rpm raczej wygrywa
PRZERZUTKI: unibike jest zgodny- alivio - kross to mieszanka accera/deore -jeżeli to ma być rower dirt/street to i tak zrezygnujesz z przerzutki przedniej dlatego tu wygrywa kross
HAMPLE: bb5 vs.bb5 - remis ;)
OBRęCZE: Alex DM24 RODI EXCALIBUR DH - kross wygrywa
Kiera i mostek: Hussefelt vs. Riser - znowu kross górą
CENA: KROSS 1599 VS. UNIBIKE 1899
PODSUMOWANIE: Kross górą ale to tylko moje skromne zdanie... a typowo do dirtu to chyba jednak unibike :D
Jeszcze rozmiar Kross: 15", 17", 19"
Unibike 14", 16"
Sprzedam sprężyę 850 lbs dł 115 mm,mostek Hussefelt 40mm
zdecydowanie stawiam na undergrounda. świetna ramka za małe pieniądze. krótka i mocna. jakbyście widzieli jaki ona ma guuuset. na na niej śmigam z duro d i 24'' z tyłu kąty sa makabryczne. masz opona na 26'' i na 24'' wchodzi szerokość 2.6 sprawdzana na vee ruberze. ale na twoim miejscu bym składał bika na tej ramce bo tak kupić to sie nie opłaca.. ...
"Jak nie na siłe to młotkiem"
Ja tez polecam Undergrounda. Mam ten rower tylko w wersji 2005 (słabsze hamulce, inny amortyzator, itp.) i jezdzi sie super. Mialem okazje przejechac sie signem to geometria ramy w Undergroundzie jest zdecydowanie lepsza (przynajmiej dla mnie).
Streetlegal, napisz do mnie na GG. Widze ze jestes z moich stron to mozemy sie gdzies ustawic, przejedziesz sie, zobaczysz czy Ci geo odpowiada... :) Pzdr
Streetlegal, napisz do mnie na GG. Widze ze jestes z moich stron to mozemy sie gdzies ustawic, przejedziesz sie, zobaczysz czy Ci geo odpowiada... :) Pzdr
-
- Kontakt:
mam undergrounda wersje 2005 (2006 to zone cos tam czy jakos tak) i sie smiga naprawde bardzo bardzo fajnie polecam wszystkim i jest napewno lepsza od tych wszystkich pointow, dragow itp. jak dla mnie geo swietne. (p.26"/t. 24") za taka cene nie ma lepszej ramki.
PS. jesli sie pomylilem z tym modelem 2006 to wybaczcie :D
PS. jesli sie pomylilem z tym modelem 2006 to wybaczcie :D
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: