Co myślicie o moim owerku ?!
Re: rower
[quote="CrMo"]właśei dobnry bike ma hayesy dx32, dm24, tioga dl condept itd[/quote]
a jak ci wsadze to wszystko do skladaka to tez bedzie dobry szprzet ?? co z tego ze masz jedna super wypad czesc - to musi komponowac jedna calosc
no i masz przejebanego amora
a jak ci wsadze to wszystko do skladaka to tez bedzie dobry szprzet ?? co z tego ze masz jedna super wypad czesc - to musi komponowac jedna calosc
no i masz przejebanego amora
bike
ale to eni jest dobra zceść jest kilka dziadowskich cześci np korba która jutro zmneijnam n rpma... np amor i v-breaki z przidu i chyba tyle...
Re: bike
[quote="CrMo"]ale to eni jest dobra zceść jest kilka dziadowskich cześci np korba która jutro zmneijnam n rpma... np amor i v-breaki z przidu i chyba tyle...[/quote]
no oprocz tego rama i jeszcze kilka bajerow
kupowlaes to zeby wygladalo czy zeby jezdzilo ?? zaby na forum sie pochwalic sprzetem czy po to zeby sprzet dlugo wytrzymal
jedziesz na oboz rowerowy ?? z tego co mi wiadomo takie obozy sa bardziej XC a nie zeby poszpanowac sprzetem do niewiadomoczego
no oprocz tego rama i jeszcze kilka bajerow
kupowlaes to zeby wygladalo czy zeby jezdzilo ?? zaby na forum sie pochwalic sprzetem czy po to zeby sprzet dlugo wytrzymal
jedziesz na oboz rowerowy ?? z tego co mi wiadomo takie obozy sa bardziej XC a nie zeby poszpanowac sprzetem do niewiadomoczego
obóz
jade na obóz rowerowy do szczyrku.. i na pewno nei do xc...
"2 .. rower jest bardzo ladny"
nie *******... moj ladiejszy... maaaamooo :\
o gustach sie nie gada. mie tam sie nie podoba ja mam juz nawet gotwa liste jak taki bik marzen powinien wygladac... tylko ze on to kosztuje 5000 a nie 3k :P
ale za 3000 to point+dj + dobre kola pod tarcze+(jak starczy) dobre korby i ss. bo jak sie malo kasy ma to nie oplaca sie w przerzutki inwestowac. wg mnie ofcoz.
nie *******... moj ladiejszy... maaaamooo :\
o gustach sie nie gada. mie tam sie nie podoba ja mam juz nawet gotwa liste jak taki bik marzen powinien wygladac... tylko ze on to kosztuje 5000 a nie 3k :P
ale za 3000 to point+dj + dobre kola pod tarcze+(jak starczy) dobre korby i ss. bo jak sie malo kasy ma to nie oplaca sie w przerzutki inwestowac. wg mnie ofcoz.
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
tak, ma malo kasy i sobie przeznaczyl powiedzmy 120 zyt na przerzutke, patrzy ->> oho, alivio najdrozsza w tym przedziale, biore, bedzie najlepsza... no pewnie.
a jasne, korbe wymienisz, v ki wymienisz i myslisz ze oki? a hja prawda, bo i tak te czesci sie maja nijak do siebie, to tak jakbys ukradl xc, streetowke dualowke i zjazdowke a nastepnie wymieszal czesci, dla mnie to kompletny bezsens, bike robiony albo bez zadnego pomyslu albo typowo pod szpan.
a jasne, korbe wymienisz, v ki wymienisz i myslisz ze oki? a hja prawda, bo i tak te czesci sie maja nijak do siebie, to tak jakbys ukradl xc, streetowke dualowke i zjazdowke a nastepnie wymieszal czesci, dla mnie to kompletny bezsens, bike robiony albo bez zadnego pomyslu albo typowo pod szpan.
what can I say... ;)
bike
ej ale juz nei rozumem dlaczego to miał by być zły bike.. no rozumim np amor ale pomijając go? poradćie czemu zły!?
Re: bike
[quote="CrMo"]ej ale juz nei rozumem dlaczego to miał by być zły bike.. no rozumim np amor ale pomijając go? poradćie czemu zły!?[/quote]
czy ty nie rozumiesz ze jede czesci z drugimi nie pasuja ??
to ze uslyszaless ze jakas czesc jest dobra to nie znaczy ze bedzie pasowac do reszty
np po *** ci przeutka alivio ?? szczegolnie jak masz manetke sisa
a i jeszcze jedno ile masz lat ??
czy ty nie rozumiesz ze jede czesci z drugimi nie pasuja ??
to ze uslyszaless ze jakas czesc jest dobra to nie znaczy ze bedzie pasowac do reszty
np po *** ci przeutka alivio ?? szczegolnie jak masz manetke sisa
a i jeszcze jedno ile masz lat ??
bike
dałem tego posta zeby dowiedzieć sie co ewentualnei zmienic w bike... i holera wiem ze mam kupić nowego amora... ale meni narazie nie stać ... blanuje mozo... a jesli chodzi o sisa to to samo co z amorem dopiero kupie ta manetke.. natazie musze kupoić korbe i kask...
-
- Kontakt: