Mój kumpel ma blizardy w rowerze,który waży na bank 35 kg,może więcej . Co o nich powiem?? dla mnie sztywne,szerokie ,wytrzymały dropa 8m więc są ok . Ja bym zaryzykował nad dartmoerm blizardem bo w tym roku ta firma sie wybiła i robi naprawde świetne części:)
Pozdro freed
Ja bym wziął Dartmoora Crussherr. Jest tania, wydaje sie być naprawde mocna. Jedyne co może przeszkadzać to waga ale mi np. to nie przeszkadza, a mam Double Tracka. Blizzard też jest spoko według mnie bardziej opłaca się wziąść Dartmoora niż Vuelte.
Dartmoor...bardzo mocne obręcze, w niskiej cenie! Vuelta.....tania, ale nadająca się tylko na przód...na tyle nie wyda...
A co do dartmora, to bierz tą bardziej podobną do DX32... Nie wiem jak ona się zwie
ja katuje vuelte i kurde jestem pozytywnie zaskoczony... po obreczach za takie pieniadze nie oczekiwalem, ze przezyja taki katunek... poczatki w streecie to dla obreczy spore wyzwanie, a tutaj tylko maly wgniocik na tyle i minimalna centra... po ponad pol roku
http://tnij.org/dcpitbull
fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
biez dartmoor blizzard ja mam 24" do streetu zreszta pisalem juz w innym temacie ale wytrzymuje naprawde duzo 180 , abubaci i nne mozniejsze triki a ona nawet najmniejszego bicia nie ma gdzie wczesniejszy mamuth bil juz mocno
naprawde polecam i jeszcze ta cena
To bierz vuelte, jest tyle lat na rynku i sprawdzona, a jak chcesz coś jeszcze o obręczach i o tym excaliburze to.... poszukaj, a i dobre z tym, że excalibur się tylko na przód nadaje hahahaha