Gregorio
Gregorio
Witam,
moje pytanie wynika z czystej ciekawości...
Czy uznano komuś z was gwarancję w gregorio,czy był ktoś narazony na uprzejmość tego sklepu? jezeli tak to jaki byl to przypadek?
moje pytanie wynika z czystej ciekawości...
Czy uznano komuś z was gwarancję w gregorio,czy był ktoś narazony na uprzejmość tego sklepu? jezeli tak to jaki byl to przypadek?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mojemu koledzie uznali... hehe znaczy lol... pekla mu korona w DJ2 2005... a ona jest nie rozkrecalna... to mu wybili mu golenie gorne i sterowke... :/ zamiast dac nowa korone z lagami i sterowka...! a napewno troche oslabilo to golenie i sterowke... :/
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Ja wiedziałem że tak bedzie! yhyhy... Ja wiedziałem!...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przepraszam nie wiem na co Wy trafialiscie ale gówno prawda w moim przypadku nie jestem z nikim zpokrewniony byłem prare razy w życiu w Gregorio obsłużyli mnie zajebiscie dostałem zajebisą zniżke ok 700 800 zł gwaracje i opcje upgrade-u sprzetu w przyszłym sezonie a dotego darmowy serwis chyba dwa razy ...
WIEC GREGORIO JEST ZAJEBISTE!!!!!!!!!!
Przepraszam nie wiem na co Wy trafialiscie ale gówno prawda w moim przypadku nie jestem z nikim zpokrewniony byłem prare razy w życiu w Gregorio obsłużyli mnie zajebiscie dostałem zajebisą zniżke ok 700 800 zł gwaracje i opcje upgrade-u sprzetu w przyszłym sezonie a dotego darmowy serwis chyba dwa razy ...
WIEC GREGORIO JEST ZAJEBISTE!!!!!!!!!!
[ThemaxxX ] http://www.blast.of.pl