Rama do 10tys.

forest guma
Kontakt:

Post autor: forest guma »

Cannondale GEMINI DH, oto moja propozycja, gdybym miał kaskę brałbym z rzutu, od razu mówię że jezdziłem i wiem co mówię!
zastanawiam się czy by sobie jakiejś zajefajnej fuchy nie wyszperać żeby na nią zarobić.
są ciekawsze rzeczy niż czytanie podpisów...
Żułf
Kontakt:

Post autor: Żułf »

A może Foes DHS Mono,z damperem 254 mm skoku i tytanowa sprezyna, za niecale 12 tys.

http://www.foesracing.com/products/inde ... oduct=mono
pablo
Kontakt:

Post autor: pablo »

turner DHR z 2002 roku z vanilla RC za 4000zl!!!!!!! kupujesz ???

a jak chcesz to sobie kup nowego za 12000zl :)
gg. 614166
daniello
Kontakt:

Post autor: daniello »

moja rada jest taka powinienes pogadac z kims kto ma taka rame: np. tego karpiela.

hmmm... ale nie wiem po co ci karpiel, nie wolal bys cos takiego jak: da bomb procjectile czy V10 ?

a tak na marginesie nisan czemu ty walisz takie durne posty ? "ciezkie dni" masz czy jaki *** ?
bike-head
Kontakt:

Post autor: bike-head »

ej ja nie wiem boli cie to ze koles ma kase na rower wedlug mnie to dobrze i wlasnie przy wydaniu takiej kasy na rame bym sie najdluzej zastanawieal i wybor jest dosc trudny bo ram jest duzo i malo osob jeszdzilo na ktorejs z tych ram .... Wedlug mnie to wybierz ta ktora ci sie wydaje najlepsza albo wyslij maila do cedrica:P joke

pozdro
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=64622
Dejv_d3
Kontakt:

Post autor: Dejv_d3 »

[quote="daniello"]moja rada jest taka powinienes pogadac z kims kto ma taka rame: np. tego karpiela.

hmmm... ale nie wiem po co ci karpiel, nie wolal bys cos takiego jak: da bomb procjectile czy V10 ?

a tak na marginesie nisan czemu ty walisz takie durne posty ? "ciezkie dni" masz czy jaki *** ?[/quote]

Moze ma okres :D

pozdro
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Ja wiem jak pracuje tmx...

To wcale nie jest takie ciezkie...

Ten ktory pokazales birol nie jest taki fajny ;]

Zmulony pewno, mialem taki amor i naprawde byl za ciezki, pracowal wyjebanie ale masa byla za duza na przodzie.

Dla mnie idealem jest ten:

http://www.pinkbike.com/modules/buysell ... mage=28491
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

Jumping moge tylko spytac ile liczys sobie wiosen?
SiD
Kontakt:

Post autor: SiD »

Deathwitch - moge Cie tylko prosic zebys spierdala_l ty zawszaly kutasie, obelgo dla wszystkich Poslkich studentow. Obys przez cale zycie klepal biede i obys zawsze zazdroscil ludziom sprzetu na ktory Ciebie nigdy nie bedzie stac. A jeszcze jak kupisz kradzione to oby Ci wpierdol ostry spuscili.

Po pierwsze Jumping juz pisal ile ma lat, gdybys chociaz czytac umial (jak ty sie na te studja dostales???) to bys sie doczytal. Czy on musi 10 x na to samo odpowiadac? Po drugie, nawet jezeli ma 10 lat i rodzice mu kupja, to co z tego? Zal Ci, ze sam nie masz takich starych co? Przejebane... wiec dalej zbieraj kase zeby nie glodowac wieczorem bos pokrzywdzony przez los :/ Ni ****-a mi Cie nie zal.
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

[quote="SiD"]Deathwitch - moge Cie tylko prosic zebys spierdala_l ty zawszaly kutasie, obelgo dla wszystkich Poslkich studentow. Obys przez cale zycie klepal biede i obys zawsze zazdroscil ludziom sprzetu na ktory Ciebie nigdy nie bedzie stac. A jeszcze jak kupisz kradzione to oby Ci wpierdol ostry spuscili.
...[/quote]

jaka gadka... chlopak klatwe rzucil... no nie!! deathwitch ja bym sie zaczal bac na twoim miejscu... uuuu, ide stad bo jeszcze na mnie rzuci...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
Deathwitch
Kontakt:

Brrr...
Przeczytalem to i temperatura w pokoju obnizyla sie o kilka stopni, potezny piorun rozcial niebo i kot sie nastroszyl caly, bidulek.

"Obronca moralnosci" kurwa. Widzisz Nisan, wiekszosc tutaj jest ludzi prawych i honorowych, a malo obiektywnych :>

Nie chcialo mi sie czytac tych straw poprzednich wiec sie zapytalem podobnie, teraz tez mi sie nie chce ale wnioskuje iz Jumping to tzw: "czlowiek romantyczny" :D

Ma 17 (tak?) lat czy tam ile, sadzi cos o dropach z 8m na 60 stopniowe nachylenia potem pisze, ze kupi rame za 10.000zł i nie chce niektorych bo mu sie nie podobaja "wizualnie". Ale ok, powstrzymam sie od komentarzy (Bo na 100% ***** umiesz i tylko szparzysz) i pomoge Ci drogi kolego forumowiczu w wyborze.

Otoz, jak chcesz miec rower na kolezanki z liceum to musi byc GROŹNY. Czyli najlepiej cos skomplikowanego jak-ja-pierdole i pomalowanego na pustynne moro albo pioruny przeplatane czachami i plomieniami (albo jeszcze lepiej - plonacymi czachami) czyli co? Moze Santa Cruz (wersja z plywajacym zaciskiem spelnia pierwsze kryterium), pomalowac mozesz sam (Hardcore), ale to nie zadziala na kolezanki, z taka robota trzeba isc do fachowca. Na szczescie swiat stoi otworem i bardzo latwo zrobisz ze swojej niebieskiej ramki mlodsze dziecko Harleyow. No i w sumie to tyle, lecz pewnie ta ramka Ci sie nie podoba... hmmm... Co teraz? Jeslis bogacz i arystokrata proponuje udac sie do siedziby SC i wynajac sztab specjalistow aby opracowali ramke na Twoje zamowienie (Bedziesz mowic laskom- "NIKT nie ma takiej oprocz mnie!") i bedziesz TRU, i wszyscy beda skladac Ci poklony. Proste, prawda? Hihi.
Deathwitch
Kontakt:

=====>(jak ty sie na te studJa dostales???)

-Hehe, jak widac - Tak samo jak Ty :>
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Nie lubie cie i mnie denerwujesz ale to:

Otoz, jak chcesz miec rower na kolezanki z liceum to musi byc GROŹNY. Czyli najlepiej cos skomplikowanego jak-ja-pierdole i pomalowanego na pustynne moro albo pioruny przeplatane czachami i plomieniami (albo jeszcze lepiej - plonacymi czachami) czyli co? Moze Santa Cruz (wersja z plywajacym zaciskiem spelnia pierwsze kryterium), pomalowac mozesz sam (Hardcore), ale to nie zadziala na kolezanki, z taka robota trzeba isc do fachowca. Na szczescie swiat stoi otworem i bardzo latwo zrobisz ze swojej niebieskiej ramki mlodsze dziecko Harleyow. No i w sumie to tyle, lecz pewnie ta ramka Ci sie nie podoba... hmmm... Co teraz? Jeslis bogacz i arystokrata proponuje udac sie do siedziby SC i wynajac sztab specjalistow aby opracowali ramke na Twoje zamowienie (Bedziesz mowic laskom- "NIKT nie ma takiej oprocz mnie!") i bedziesz TRU, i wszyscy beda skladac Ci poklony. Proste, prawda? Hihi.

Niezle mnie rozbawilo ;p Zwlaszcza po niezle zjebanej gegrze na egzaminie na studia, qfa jakimi pytaniami zaatakowali, cala sala sie konsultowala i wspolnymi silami **** zesmy napisali...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
nisan
Kontakt:

Post autor: nisan »

dobra chlopaki, musze was opuscic, ale nie placzcie, wroce,
tobie jumpin zycze kupienia zajebistego-super-hiper-mega wyczesu,
tobie zolf zycze nowego mozgu, no ale masz pewnie 12 lat wiec moze jeszcze dorosniesz,
a ty daniello to sam byszczacha nie jestes, wiec nie zarzucaj mi durnych postow, jak ich nie rozumiesz
jeszcze ktos mi napisal ze sie kompromituje, hehe, dobre, przed kim? przed banda 13 latkow??
buhahahahahehehehe
ok ciao.
Deathwitch
Kontakt:

Misiu wroc bo widze ze kumpel chociaz jeden tutaj co na mnie nie bluzga :)
Dejv_d3
Kontakt:

Podzielam zdanie deatwitcha i nisana

koles zastanow sie po co Ci to chcesz byc najlepszy miec hiper sprzet .....

to zastanow sie czemu setki ludzi jezdzacych tysiac razy lepiej od Ciebie jezdza na sc v10 a nie jakis hiper wymyslnych maszynach... bo poprostu to i m wystarcza ...

czasem sie zastanow ale nie widze sensu kupowac maszyny ktorej nie wykozystasz ....

a jak wezmiesz rower mnie jegzotyczny to jak cos zjebiesz w ni mto latwiej bedzie go naprwaci [dltego sklanam sie ku sc i nie wypas v10 tylko s8 bo powiem ze rower prezentuje sie wysmienicie ... tylko dobry naped wloz i damper moze 5th... albo magury podobno najlepsze...

jezeli chcesz super sprzet zeby na nim stac przy kumplach albo moc na forum pisac cos o super ramkach i gnoic kolesi od dragoww pointow itp... to sie ..... zastanow...

moja babcia zawsze mowila cudze chwalicie a swego nie znacie .... nie mowie teraz zebys kupowal ramki dc czy dm ale pomysl zeby zalatwic nie egzotyka a cos z naszych rejonow

pozdro 3m sie i wybierz madrze [dobry naped to polowa sukcesu]
Dejv_d3
Kontakt:

Deatwitch czy ja Cie kiedys zgnoilem - nie :D

a tak OT to ludzie patrzcie... jest topic rama do 1000zł i znikl po kilku godzinach .... ale jak w tytule jest 10tys....... to wszyscy musza wpieprzyc swoje madrosci .... ;/ i ma az 4 podstrony a jak Jacor pyta jak dbac o hebel to nikomu sie nei chce pomoc choc pewnei nie jeden z was ma ten hebel i zapewne nie jezdzi z tmy do serwisu ... zastanowcie sie a potem sie wyloozujcie :D

pozdro
Tomiko_DH
Kontakt:

Post autor: Tomiko_DH »

Ja jeszcze wtrące swoją propozycje.

Ja Jumping radze Ci kupić rame

HITEC DH DCX- 6689 ZŁ
Tymczasowo brak :] Będzie za rok :/
Tomiko_DH
Kontakt:

Post autor: Tomiko_DH »

aha przypomniałem sobie jeszcze jedną mocną rame HITEC DH DXC- 7999 ZŁ