Szklarska poreba

q[]-[]ta
Kontakt:

Szklarska poreba

Post autor: q[]-[]ta »

Witam

Wielu z was nieraz bylo w szklarskiej porebie. Czy macie moze jakies namiary/kontakt/www na jakis w miare tani domek letniskowy do wynajecia badz noclegi? potrzebuje tak na 8 osob.

Z gory dzieki za helpa

pozdrawiam
PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

śnierzynka, bardzo fajny domek u podnózy górki betonowej na która jak sie wzipiołes to juz był teren festivalu, ostatnio opanowany przez bikerów a noc po festivalu przyjeżdzała wycieczka z niemiec:P
fajna atmosfera dobra w miare warunki tanio i mozna trzyamc rowery w pokoju( nie w każdym pennsjonacie można) jak sie kumpel wbija na gg to ci podam dokładny adres.
pozdr i do zoabczenia na festivalu juz X:P:P:P:P
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Pająk
Kontakt:

Post autor: Pająk »

a można pojezdzic w Szklarskiej? Jak warunki? Byłem i zjezdzałem ostatnio, ale na snowboardzie :D jUTRO mogę dać telefon do kwatery, w której nocowałem. 25 PLN od osoby, warunki znośne, to górna szklarska, stamtąd zaczynają się jakieś szlaki piesze i rowerowe.
Jeżeli ktoś wie czy warto do tej szklarskiej....
pozdrawiam
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

jade tam z kumplem na weekend majowy, juz prawie nigdzie miejsc nie ma.. a w dodatku zapowiadaja ulewy :P
www.trialshop.pl
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Narazie pogoda w Jeleniej przepiekna - jak latem, w gorach jeszcze mnostwo sniegu, ludzie jezdza na nartach i deskach.

Nio a na weekend faktycznie zapowiadaja ulewy, mam nadzieje ze bedzie mega burza z pierunami ;d
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
ODPOWIEDZ