KIERA dartmoor dirter vs pure
KIERA dartmoor dirter vs pure
Jak ma sie kiera dartmoor dirter do nsa pure ??
Ma ktoś tego dartmoora ?
http://www.allegro.pl/item99103415_kier ... wosc_.html
To chyba najtańsza kiera z poprzeczką na rynku.
Ma ktoś tego dartmoora ?
http://www.allegro.pl/item99103415_kier ... wosc_.html
To chyba najtańsza kiera z poprzeczką na rynku.
ma dziwne katy, niepodaoba mi sie, wez flybar z extremeshopu, jesli zalezy Ci na niskiej cenie, Flybar wyglada fajnie, dobre katy, wysoka(jak kto lubi-ja nie) i ma jakies wzmocnienia, chociaz w moim dabarze jezdzonym dlugo mi mocnao nic sie nieskrzywilo, wiec moze tylko zbedny bajer
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
-- MR -- Ja miałem przez chwilę kierkę Dartmoora. Podstawową zaletą jest seryjny montaż na 25,4.
Katy mi się podobały. Dość sympatycznie się na niej śmigało i jak na CR-Mo chyba nie jest najcięższa.
Ale zmieniam kierew na coś "normalnego" bo przy Monsterze i 24" z tyłu taka wysoka kiera to już przesada...Może przy okazji waga mojego roweru spadnie trochę z tych 22-23 kg.
Katy mi się podobały. Dość sympatycznie się na niej śmigało i jak na CR-Mo chyba nie jest najcięższa.
Ale zmieniam kierew na coś "normalnego" bo przy Monsterze i 24" z tyłu taka wysoka kiera to już przesada...Może przy okazji waga mojego roweru spadnie trochę z tych 22-23 kg.
Mietek pisze:Napewno nie bierz Fireeye, bo przez wzmocnienia nie można za bardzo jej skracać
qrwa jak chcesz skracać taką kielnie to sobie accenta 500mm kup ja mam FIREEYE(715) i jest zajebista dzieki wlasnie szerokości rower lepiej sie prowadzi, wyrywa do manuala i robi bunego, nie wierzysz popatrz na trialowców
a odnośnie tego dartmoora to mysle ze jest spoko na 100% sie nie zlamie i twarzy w mostku nie zatopisz serdecznie polecam STALOWE SZEROKIE I WYSOKIE kierownice
www.tiny.pl/gt15