I co, przeszkadzaja Ci ? Zazdrosc Cie zrzera, bo oni maja a Ty nie ? ( moze i masz, nie wiem, bo Cie nie znam)
Nie wiem po co taki topic, jak ktos ma kase to niby czemu nie moze sobie kupic roweru za tyle tysiecy ? Nie rozumie w czym jest twoj poblem...
A ten topic stanie sie pewnie kolejnym pokazem wulgaryzmow i chamstwa niektorych uzytkownikow tego forum
Lol Moze sie zaczynają uczyc?
Ja ostatnio widzialem ziomka na stinky z siodełkiem na prawie max wyciagnietym, mowi ze do xc sobie kupil stynkiego hehe
Znam takich co np ma fula wypasnego ale jeździ bo jeździ popatrzec sobie jak inni skaczą / zjeżdzają, on poprostu niepotrafi, boi sie itp...
http://www.pinkbike.com/photo/674223/ moze jeszcze kiedys wsiade na ciebie...
Niech sobie maja ;) ja poprostu nie traktuje na powaznie takich ludzi.. jesli sa leserami i pozareami a uwazaja sie ze niewiadomo kogo... wisi mi to.. niech sie mecza:D jest u nas jeden taki ;]
Jedyna inteligentna osoba Narwaniec zczaila o co mi chodzi. Kolejnym przykladem tego rodzaju jest to co slyszalem ze gosc zamienil 888 na Pika bo kolorystycznie nie pasowal mu do ramy...
w sumie tez w pizdziec duzo ludzi kupuje rowery drogie a nic nie umia tylko do lansu moze kacza z czegos malego i nic wiecej mi to osobiscie nie przeszkadza lae to jest bardzo czesto powtarzajacy sie problem:P
a pozatym jka bym mila duzo kasy to tez bym mial rower za 30k bo czemu niby mial bym jezdzic na poincie z rst? co? jak mialbym duzo kasy to bym sie tez wozil:) a dzis w duzym lotku 6mln :P wyslalem sobie moze wygram cos:P tak szostka by sie przydala:P