Mecz!!!!! Qrwa !!!!!
pLUTIK co widzów obchodzi taktyka skoro przez nią ten moim zdaniem piękny sport traci. Nie każdy jest trenerem żeby zachwycać się perfekcyjnym realizowaniem taktyki, którą w skrócie można określić- aby dalej od naszej bramki. Rozumiem że trener wykonał wielką pracę z Grekami aby ich nauczyć dyscypliny ale przez taką grę ludzie niedługo odwrócą się od footbollu.
Szanuje twoje zdanie i to że masz dużą wiedzę na ten temat ( jakby większą i z innej strony od " zwykłych kibiców") ale w żaden sposób nie przekonasz mnie że Grecja bardziej zasłużyła na finał od czechów:)
Pozdro
:-[ chcę na rower a pogoda jest ..............
Szanuje twoje zdanie i to że masz dużą wiedzę na ten temat ( jakby większą i z innej strony od " zwykłych kibiców") ale w żaden sposób nie przekonasz mnie że Grecja bardziej zasłużyła na finał od czechów:)
Pozdro
:-[ chcę na rower a pogoda jest ..............
jebbbbbbppppppp........jakie wybijanie pilek.....tak mowicie bo chcielibyscie Czechow w finale.....zobaczcie sobie lepiej powtorke.....pewnie na EUROsport bedzie !! ! ! ! niektorym z WAS.....uuu wiekszosci.... mecz sie nie podobal bo bylisice za Czechami......( ja bylem za Holandia.....i mam ZONKA )
...........8-8-1...........to teraz dojebales.... ;]
troche to dziwne bo czesi na rzuty rozne wracali sie cala druzyna ( 11 ;] )
.....ooo ciekawe po co przeciez tam byl tylko jeden napastnik ;]
.........OOOoo Q R W A ....co to za bzdura.....:/:/
.....remagen zastanoiw sie co piszesz.....
...........8-8-1...........to teraz dojebales.... ;]
troche to dziwne bo czesi na rzuty rozne wracali sie cala druzyna ( 11 ;] )
.....ooo ciekawe po co przeciez tam byl tylko jeden napastnik ;]
.........OOOoo Q R W A ....co to za bzdura.....:/:/
.....remagen zastanoiw sie co piszesz.....
Ja byłem z pomarańczowymi i za Czechami.
Jak Holendrzy odpadli to pozostali mi tylko Czesi.
No i pepiczki też odpadły :(
Ale w finale jak miałbym wybierać pomiędzy tymi zajebanymi pedałami z portugalii a Grekami, to już wolę Greków!
A mówcie mi że jestem rasista, ja po prostu nie lubię pedalstwa.
Colinę na plasterki!
No, to chyba już wszystko :)
Jak Holendrzy odpadli to pozostali mi tylko Czesi.
No i pepiczki też odpadły :(
Ale w finale jak miałbym wybierać pomiędzy tymi zajebanymi pedałami z portugalii a Grekami, to już wolę Greków!
A mówcie mi że jestem rasista, ja po prostu nie lubię pedalstwa.
Colinę na plasterki!
No, to chyba już wszystko :)
eh ...a ty plutkik pierd*lisz jakbys tylko ty trenowal pilke i tylko ty sie na tym znal...
mecz byl spierdolony, to pepiki powinny przejsc dalej
powiesz zaraz ze nie bo ze grecy tacy zajeb*sci no ale przepraszam bardzo ile razy colina nie uznal fauli, a ten karny?
mecz byl spierdolony, to pepiki powinny przejsc dalej
powiesz zaraz ze nie bo ze grecy tacy zajeb*sci no ale przepraszam bardzo ile razy colina nie uznal fauli, a ten karny?
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=241042