WIDZIELIŚCIE KIEDYS TAKI ROWER !!
WIDZIELIŚCIE KIEDYS TAKI ROWER !!
EJ TO JEST META POPTRZE NA TEN ROWER A SZCZEGOLNIE NA NAPĘD, MOŻE SIE NIE ZNAM ALE DLA MNIE TO JEST META >>> http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=159205
Wplyw gumki recepturki na zycie seksualne ciastka z kremem !
no ja wiem czy taka nowość rozwiazanie juz podobnie w GT g-box widziałem chyba taki to był model i wiele innych firm ma takie patenty mnie od jakiegos czasu zastanawia natomiast jak dzala amor na ktorym jezdzi Aaron Chase w filmie chain reaction II (rowerek Cannondale) amorek ma tylko jeden goleń :) jak ktos wie jak to dziala niech napisze :) pozdrawiam
-
- Kontakt:
Widzielismy milion razy...
Wcale nie jest takie skomplikowane, wymaga tylko przemyslenia przelozen...
A czemu jest tak zrobione to sie przyjrzyj i pomysl ;p
Brooklyn own ;p Sama rama jest moim zdaniem brzydka... bo cudem wizualnym to nie jest - hustawka w kawalkach , ale robi wrazenie jakos caly rower.
Jezeli chodzi o wyglad samej ramy to jak dla mnie rzadzi cortina dh8 i karpiel armageddon , apocalypse jest przekombinowana...
Arma pieknie zdobi pokoj... qqqqqqqqqrwa pieprzone dojcze post sie spoznia!!!
Wcale nie jest takie skomplikowane, wymaga tylko przemyslenia przelozen...
A czemu jest tak zrobione to sie przyjrzyj i pomysl ;p
Brooklyn own ;p Sama rama jest moim zdaniem brzydka... bo cudem wizualnym to nie jest - hustawka w kawalkach , ale robi wrazenie jakos caly rower.
Jezeli chodzi o wyglad samej ramy to jak dla mnie rzadzi cortina dh8 i karpiel armageddon , apocalypse jest przekombinowana...
Arma pieknie zdobi pokoj... qqqqqqqqqrwa pieprzone dojcze post sie spoznia!!!
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Oczywiscie ze kiedys tak...
A te male kolka sa po to zeby nie zaczepic o wachacz...
I wlasnie o to chodzi zeby uzyskac podobne przelozenie i umozliwic skonstruowanie takiego zawiesznia.
Troyo , juz ci chyba mowili , dobrze dobierz zebaty i zrob mega oske obrotu...
Mam foty schematyczne brooklyna jak checsz...
A te male kolka sa po to zeby nie zaczepic o wachacz...
I wlasnie o to chodzi zeby uzyskac podobne przelozenie i umozliwic skonstruowanie takiego zawiesznia.
Troyo , juz ci chyba mowili , dobrze dobierz zebaty i zrob mega oske obrotu...
Mam foty schematyczne brooklyna jak checsz...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Sprostowanie Brooklyn to nie japończycy jak sama nazwa wskazuje to jest MANUFAKTURA Z BROOKLYNU (New York USA) system działa w sposób następujący
korba umieszczona z lewej strony napedza za posrednictwek którkiego łańcucha zebatke umieszczona (z lewej strony) na osi obrotu ułozyskowanej w osi obrotu wachacza os przenosi naped na prawą strone czyli "własciwa" stamtad napedzane jest koło długim łańcuchem
sek tego rozwązania poleda na tył ze mozna uzyskac "nieskończenie" duzy skok bez obawy o jaki kolwiek wpływ na naped lub wpływ napedu na prace zawieszenia
a to wszystko dlatego ze łańcuchy niezaleznie od ugiecia zawieszenią są zawsze tej samej długosci jednym słowem jak w zadnym innym fullu tak tutaj MOZNA zrobic singlespeeda bez żadego problemu
korba umieszczona z lewej strony napedza za posrednictwek którkiego łańcucha zebatke umieszczona (z lewej strony) na osi obrotu ułozyskowanej w osi obrotu wachacza os przenosi naped na prawą strone czyli "własciwa" stamtad napedzane jest koło długim łańcuchem
sek tego rozwązania poleda na tył ze mozna uzyskac "nieskończenie" duzy skok bez obawy o jaki kolwiek wpływ na naped lub wpływ napedu na prace zawieszenia
a to wszystko dlatego ze łańcuchy niezaleznie od ugiecia zawieszenią są zawsze tej samej długosci jednym słowem jak w zadnym innym fullu tak tutaj MOZNA zrobic singlespeeda bez żadego problemu
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl
"zastanawia natomiast jak dzala amor na ktorym jezdzi Aaron Chase w filmie chain reaction II (rowerek Cannondale) amorek ma tylko jeden goleń :) jak ktos wie jak to dziala niech napisze :) pozdrawiam"
to jest chyba HeadShok Lefty Carbon ELO 100/80 mm. juz kiedys cos bylo o nim na forum. osobiscie czulbym sie malo pewnie z tai amorkiem z przodu :D
to jest chyba HeadShok Lefty Carbon ELO 100/80 mm. juz kiedys cos bylo o nim na forum. osobiscie czulbym sie malo pewnie z tai amorkiem z przodu :D