Witam!
Kilka dni temu przytrafila mi sie nie fajna przygoda....wyrwalem gwint w lewym ramieniu husselfelta Dh.Probowalem naprawic to ale niestety nie wyszlo;/ przeszukalem forum w celu odnalezienia jakeijs konkretnej informacji odnosnie mojego problemu ale niestety jedyne co znalazlem to link do roweromanii gdzie teoretycznie mozna kupic lewe ramie Husselfelta DH ale jak zadzwonilem do nich to z przykroscia poinformowali mnie ze ta oferta jest juz nieaktualna i predko nie bedzie dostepna...moze ktos z forum wie z jakiego sklepu rowerowego(link prosze bardzo:) ) moge dokupic ramie...jestem uziemiony juz oid 7 dni prawdziwi rowerzysci wiedza jaki to jest bol :( dlatego tez prosze o pomoc!!
z gory dzieki za odpowiedzi:)
tylko widzisz ja nie jestem pewein czy takie cus bedzie sie dobrze trzymalo;/ bo w tym roku czeka ta karbe duze katowanie w gorach i balbym sie na takim czyms jezdzicc bardzie chcialbym kupic nowe ramie moze ktos zna strone z ktorej mozna zamowic takie ramie albo ktos ma na sprzedaz ale sory przeciez nie jest to gilda tylko forum wiec czekam na dalsze propozycje:)
rodger31 no ale jest tuleja i sie trzyma nie? to jak zrobisz inna to tez trzymac sie bezdzie, proste :D po to sa te tuleje zeby moc je wymienic w takiej sytuacji ;)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
No ale sie nei zrozumielismy niestety:( ja amm zjechany gwint ten pomiedzi ramieniem korby a tulejka wiec tulejka wypada ...a nie gwint pomiedzy tulejka a pedalem..pomocy!!:(
a w ogole mozna gdzies dostac do Hussefeltow takie orginalne tulejki? czy te tulejki poprostu sa dla picu(tj. sa ale jak padna to ich nie wymienisz bo nie ma skad dostac orginalnych)
i teraz zauwazylem ze truvativ ma duzo gorszy ten patent od np. RPM'ow i zebym widzial ze taki jest to bym sie mocno zastanawial nad zakupem Hussefeltow Howitzer DH - ale juz kupilem wiec nic nie poradze, pozostaje miec nadzieje ze bedzie sie trzymalo