OPONKI STREET DIRT do 160 zł
OPONKI STREET DIRT do 160 zł
Jakie opony w tej cenie do dirtu streetu ?? (2)
Myślałem nad holly rolerami nokianami xxx albo hook wormami. TYlko nie wiem gdzie te opony można jeszce dostać .. Nawet używek nie ma gdzie kupić. Potrzebne mi na 24'.
Myślałem nad holly rolerami nokianami xxx albo hook wormami. TYlko nie wiem gdzie te opony można jeszce dostać .. Nawet używek nie ma gdzie kupić. Potrzebne mi na 24'.
niewiem czemu duzo osob teraz zwraca uwage na wage. Przecierz to nie xc tylko street. W streecie czesci powinny byc mocne i nie leciec na wage. Przykladem sa k-rady ktore sa stosunkowo lekkie ale tak jak mowili poprzednicy, snejk za snejkiem :/ Ja osobiscie mam hookwormy i bardzo polecam, trzymanie nieziemskie :] zapomnialem juz co to snake :D Co do tego gdzie kupic hooki to http://www.bike-center.pl/ :)
szczerze wole xxx od hookow, sa wezsze. i grubsze scianki, nielubie szerokich opon. Kolejny raz pisze, ze idealny zestaw to przod dmr moto2.2/krad/hollyroler, a na tył xxx/hook.
Mozna jeszcze zobaczyc kiniptony, gdybym kupywal teraz opony, to bym je bral na probe, zajebiste sa jeszcze tiogi urban frestyle, ale tylko 26", sa niby te tiogi comp x, ale one raczej na przod sie nadaja-miekka scianka. Ogólnie piszecie żeby niebrać ciezkich opon itd, tylko pytanie poco ciezki hook, czyu xxx na przodzie? niedosc, ze sie slizgaja na betonie z piachem to jeszcze waza, na przod radze cos lekkiego z lajtowym bierznikiem a'la k-rad, a jesli katujesz detki/opony to na tyl dajesz xxx/hook/tioge fs.
Mozna jeszcze zobaczyc kiniptony, gdybym kupywal teraz opony, to bym je bral na probe, zajebiste sa jeszcze tiogi urban frestyle, ale tylko 26", sa niby te tiogi comp x, ale one raczej na przod sie nadaja-miekka scianka. Ogólnie piszecie żeby niebrać ciezkich opon itd, tylko pytanie poco ciezki hook, czyu xxx na przodzie? niedosc, ze sie slizgaja na betonie z piachem to jeszcze waza, na przod radze cos lekkiego z lajtowym bierznikiem a'la k-rad, a jesli katujesz detki/opony to na tyl dajesz xxx/hook/tioge fs.
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane