Lekka obrecz do 100zl
Lekka obrecz do 100zl
Sorki jesli ten temat był kieds bardzo mozliwe podajcie mi kilka nazw obreczy ktore waza jak najmniej i maja przystepna cene do 100 najlepiej dajcie linki do aukcji i napishcie ile dana obrecz wazy bardzo byscie mi pomogli
Tera pytanie odnosnie korby czy korba deore mało wazy bo mam black boxa i jest tak ciezka ze lol :D
Tera pytanie odnosnie korby czy korba deore mało wazy bo mam black boxa i jest tak ciezka ze lol :D
Umiem mowic nie... NIE zostane w domu jak wszyscy pija :))
Co do obreczy to Ci nie powiem, bo do 100zł kupisz raczej przecietne i wszystkie sa do siebie jakosciowo i wagowo w miare podobne...
A co do korby deore, to teoretycznie Hollowtech powinien byc lżejszy, ale jak jest w praktyce to ciezko powiedziec... moja deorka hollowtech z 2004 wazyla wiecej niz LX z 2000 (zwykly, nie hollowtech) :| Takze na ile to prawda ze te korby sa lżejsze niż 'zwykłe' to nie wiem:|
A co do korby deore, to teoretycznie Hollowtech powinien byc lżejszy, ale jak jest w praktyce to ciezko powiedziec... moja deorka hollowtech z 2004 wazyla wiecej niz LX z 2000 (zwykly, nie hollowtech) :| Takze na ile to prawda ze te korby sa lżejsze niż 'zwykłe' to nie wiem:|
www.feel-free.pl
NOm ja preferuje trail i street tzn bardziej street a pedalkicki i inee dziady to mneij mam wuelty na przod i tył i LOL rower sie tak ciezki zrobił masakra mushe go znacznie odchudzic ponco maviki sa bardzo letkie bo wuelta 750gr:| to jest masakra niemam zadnego katalogu bo sprzydał by sie jak wtenczas tam jest wagowo podane piszcze tysh o najletszych piastach :D rower mam qrewsko ciezki ze tak sie wyraze
Umiem mowic nie... NIE zostane w domu jak wszyscy pija :))
najpierw naucz sie pisac:P juz chyba Cie w jakims temacie o to objebali(smy) - ale moge sie mylic:]
Chcesz mocna obrecz, to wez Halo Combat, ale kosztuje ponad 100zł, no albo rozne Mavic'ki, które też są ponad 100zł... hm, albo DX 32, znajomy na tym śmiga w streecie i jest spoko - a rowerek waży chyba z 16-17kg, czyli tyle co mój;]
Chcesz mocna obrecz, to wez Halo Combat, ale kosztuje ponad 100zł, no albo rozne Mavic'ki, które też są ponad 100zł... hm, albo DX 32, znajomy na tym śmiga w streecie i jest spoko - a rowerek waży chyba z 16-17kg, czyli tyle co mój;]
ranyyy, Ciebie sie odczytac nie da:|
Jezdzij tym co masz - 16kg to nie jest duzo, jak dla mnie spoko, jezdze raczej FR, 4x, ale czesto bawie sie w streecik, a side hopy, pedal kicki nie robia mi specjalnie roznicy czy jestem na swoim klocku czy np. na trialowym Monty (firmy Zott:D) - kwestia przyzwyczajenia, na ciezszym rowerku nawet pewniej sie czuje:)
Jezdzij tym co masz - 16kg to nie jest duzo, jak dla mnie spoko, jezdze raczej FR, 4x, ale czesto bawie sie w streecik, a side hopy, pedal kicki nie robia mi specjalnie roznicy czy jestem na swoim klocku czy np. na trialowym Monty (firmy Zott:D) - kwestia przyzwyczajenia, na ciezszym rowerku nawet pewniej sie czuje:)
www.feel-free.pl
-
- Kontakt:
16 kilo i wybrzydzasz?? mój sprzecior na dragu ważył ponad 16 moze nawet 17 i nie bolało mnie nic po kilku godzinach jazdy.
obrecze mozesz dac singletracki?? ale nie wiem po co odchudzac uelty tez takei mam i nie czuej ze ejst ciężko, jak street to wywal duracza, utnuij troche kiere sztyce ponawiercaj cos i stracisz wage..
wywal niepotrzebne koronki przezutki itp itp itp
obrecze mozesz dac singletracki?? ale nie wiem po co odchudzac uelty tez takei mam i nie czuej ze ejst ciężko, jak street to wywal duracza, utnuij troche kiere sztyce ponawiercaj cos i stracisz wage..
wywal niepotrzebne koronki przezutki itp itp itp
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
-
- Kontakt: