ns coaster (ss) i zębatki - problem
ns coaster (ss) i zębatki - problem
czesc, mam korbe truvativ dh z blatem na 36t i chce sobie zrobic singla na piascie ns. teraz nie wiem co wybrac bo..
zwykly coaster jest tylko na zacisk, czy to utrzyma mi kolo na poziomych hakach po naciagnieciu lancucha?
jezeli mialbym brac ns coaster ss 2006 to tam jest wolnobieg 14t i glupi gwint 30mm. czy da sie dostac wolnobieg 18t do tego pasujacy?
jezeli nie to lepiej zalozyc na przod zebatke 22t czy 32t? bo 28t nie widzialem...
help!
zwykly coaster jest tylko na zacisk, czy to utrzyma mi kolo na poziomych hakach po naciagnieciu lancucha?
jezeli mialbym brac ns coaster ss 2006 to tam jest wolnobieg 14t i glupi gwint 30mm. czy da sie dostac wolnobieg 18t do tego pasujacy?
jezeli nie to lepiej zalozyc na przod zebatke 22t czy 32t? bo 28t nie widzialem...
help!
niedowiarki!
http://www.rowerowy.com/single_speed/tr ... y_bmx.html
"Wolnobieg jednorzędowy do piast BMX , chrom, nakręcany. Dostępny w wersji 14T, 16T i 18T."
http://www.rowerowy.com/single_speed/tr ... y_bmx.html
"Wolnobieg jednorzędowy do piast BMX , chrom, nakręcany. Dostępny w wersji 14T, 16T i 18T."
20 inches isn't a crime
co do piasty to bedzie jednak reborn. czy jezeli mialem wczesniej piaste shimano 475, ktora ma wysoki kolniez, to czy bede musial zmieniac szprychy przy rebornie ktory ma wiekszy rozstaw ale mniejsza srednice kolniezy? mysle ze trzeba bedzie zmienic, ale moze ktos sie lepiej zna?
co do pinow to terrory chyba duzo lepsze?
bo jak sie wbija w noge to dziura mniejsza (a standardy i tak sie wbija i to ostro, sam mam mega blizny i zaluje ze nie poszedlem z tym do szycia), lepiej sie wbija w buta nie niszczac go a i latwiej zeskoczyc z pedalow
chyba kupie te leg eatersy, szkoda ze nie maja bialych..
co do pinow to terrory chyba duzo lepsze?
bo jak sie wbija w noge to dziura mniejsza (a standardy i tak sie wbija i to ostro, sam mam mega blizny i zaluje ze nie poszedlem z tym do szycia), lepiej sie wbija w buta nie niszczac go a i latwiej zeskoczyc z pedalow
chyba kupie te leg eatersy, szkoda ze nie maja bialych..
grimeca system 1 (magura gustav) na przod za 100!!! entheogen@o2.pl