FREERIDE'owa MASA KRYTYCZNA
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
gazela_bike dowaliles na temat :D
co do festiwalu:
przedewszystkim anałana zrob jakies wstepne fotki miejscowki i zareklamuj Festiwal na stronie glownej DhZona.
Proponuję rowniez zalozyc nowy temat i wypadaloby tam sporo pisac zeby sie utrzymywal na gorze topic i byl caly czas dostepny.
przydalaby sie jeszcze jakas konkretna reklama (w osrodku DSD, tam przy stoku plakaty) i gdzie tylko sie jeszcze da i to najlepiej juz bo czasu wcale niema tak wiele tym bardziej jesli chcemy miec gosci z dalszych miast ;)
noi najwazniejsze.... wszyscy podjarali sie na wydarzenie nazywane 'SlopeStyle' ktorego trasa ma przebiegac obok osrodka z tego co mi wiadomo. No właśnie, co z tą trasą? będą jakies NS'y? kiedy budowa? będą koparki? z racji tego ze SlopeStyle brzmi dumnie i wiele ludzi spodziewa sie czegos na prawde ciekawego po tych zawodach to wymagania potencjalnych zawodnikow rosną :P
a co do miejscowki :D
do 8 metrowego dropa wypadaloby lekko podsypac lądowanie zeby byla to miejscowka duza, respektowana ale za razem nie mordercza dla sprzętu... bo nie o to zeby to byl test psychiki 'kto sie odwazy rozwalic bika' tylko zeby tu chodzilo o konkretny lot bez wiekszych konsekwencji dla bika ;)
jesli chodzi o pomoc to kiedy bedzie jakies powazniejsze kopanie? chetnie wpadne z ekipą i pomozemy w kopaniu :) czy chocby w sprzątaniu wyrobiska.
co do sedziowania to dobry pomysl z podzialem, po 2 sedziow dla danego odcinka trasy :) a potem punkty sie zsumuje :)
sory ze sie tak rozpisalem :P
peace
co do festiwalu:
przedewszystkim anałana zrob jakies wstepne fotki miejscowki i zareklamuj Festiwal na stronie glownej DhZona.
Proponuję rowniez zalozyc nowy temat i wypadaloby tam sporo pisac zeby sie utrzymywal na gorze topic i byl caly czas dostepny.
przydalaby sie jeszcze jakas konkretna reklama (w osrodku DSD, tam przy stoku plakaty) i gdzie tylko sie jeszcze da i to najlepiej juz bo czasu wcale niema tak wiele tym bardziej jesli chcemy miec gosci z dalszych miast ;)
noi najwazniejsze.... wszyscy podjarali sie na wydarzenie nazywane 'SlopeStyle' ktorego trasa ma przebiegac obok osrodka z tego co mi wiadomo. No właśnie, co z tą trasą? będą jakies NS'y? kiedy budowa? będą koparki? z racji tego ze SlopeStyle brzmi dumnie i wiele ludzi spodziewa sie czegos na prawde ciekawego po tych zawodach to wymagania potencjalnych zawodnikow rosną :P
a co do miejscowki :D
do 8 metrowego dropa wypadaloby lekko podsypac lądowanie zeby byla to miejscowka duza, respektowana ale za razem nie mordercza dla sprzętu... bo nie o to zeby to byl test psychiki 'kto sie odwazy rozwalic bika' tylko zeby tu chodzilo o konkretny lot bez wiekszych konsekwencji dla bika ;)
jesli chodzi o pomoc to kiedy bedzie jakies powazniejsze kopanie? chetnie wpadne z ekipą i pomozemy w kopaniu :) czy chocby w sprzątaniu wyrobiska.
co do sedziowania to dobry pomysl z podzialem, po 2 sedziow dla danego odcinka trasy :) a potem punkty sie zsumuje :)
sory ze sie tak rozpisalem :P
peace
Ajz dobry pomysł ale wydaje mi sie ze juz wszystko przez anałane zostało przemyslane
dajcie moze jakies konkretne info o tych 2 trasach najlepiej jakby byl projekt
postarajcie sie chlopaki bo czasu coraz mniej
czy zostalo juz cos zbudowane na te trasy jesli tak to dajcie moze jakies foty
i tak jak mowi ajz z tym 8m dropem zebyh mozna go takze z powidzeniem zaliczyc na sztywniaku!?
dajcie moze jakies konkretne info o tych 2 trasach najlepiej jakby byl projekt
postarajcie sie chlopaki bo czasu coraz mniej
czy zostalo juz cos zbudowane na te trasy jesli tak to dajcie moze jakies foty
i tak jak mowi ajz z tym 8m dropem zebyh mozna go takze z powidzeniem zaliczyc na sztywniaku!?
http://tiny.pl/x3f5 <= zapraszam
gg# 4036285
gg# 4036285
tego dropa 7m tomek zaliczyl na sztywniaku z sztywnym widelcem z przodu, wiec nie ma zeczy niemozliwych :D, ale troche rece bola :P hehe
a jak trasa bedzie gotowa to sie jakies fotki pojawia, i to nie jest tak hop siup zrobic, bo jednak trzeba miec czas, nadzorowac budowe ... a tu jednak chdzi sie do pracy/szkoly, wiec nie wymagajcie zeby to powstalo w 2 dni bo do festiwalu jest 2.5 tygodnia
a jak trasa bedzie gotowa to sie jakies fotki pojawia, i to nie jest tak hop siup zrobic, bo jednak trzeba miec czas, nadzorowac budowe ... a tu jednak chdzi sie do pracy/szkoly, wiec nie wymagajcie zeby to powstalo w 2 dni bo do festiwalu jest 2.5 tygodnia
www.frmk.prv.pl
ufff panowie. bibe robie prawie w pojedynke. wiec poleku. Info na dh-zonie sie pojawi, na dniach bedzie nowy temat , gdyz bedzie kilka imprez i przez to nasze ino o fescie szybko zejdzie na dol. bedziemy mieli chyba jeszcze patronat z BikeActionu a oni sie postaraja o dobra reklame. nawet w dzienniku zachodnim juz pisali o festiwalu. budowac zaczniemy w przyszlym tyg po majowce, a jak sie uda to wczesniej. drop zostanie bez zmian, bez problemow skakali na szywniakach. Zrobi sie tylko kilka nowych chop i pare dropow. Beda koszulki festiwalowe, beda plakaty, kapele, grilbar, wszytko bedzie . projekt plakatu i SS juz jest gotowy jutro idzie do zatwierdzenia. Na slope parku, bedzie dropik 4m, mnostwo NS, wallride, 3 dirty.po 2 festu juz nie trzeba reklamowac, pol polski juz o nim wie, przyjada nawet z pozniania
OMENRACING
omg! jesli bedzie tak albo chociaz w polowie tak jak anałana mowi.... bojcie sie Boga xD
Jeszcze jedna sprawa myślę że dość istotna,
mianowicie PYTANIE KIEROWANE DO ORGANIZATORA:
:Czy będzie możliwosc startowania w zawodach na tym Slopepraku nie w kasku integralnym a orzeszku? Integrala nie posiadam, wiem ze zawsze mozna pozyczyć itd. ale kazdy doskonale wie ze po pierwsze to nie ta sama jazda w cudzym spoconym kasku, po drugie do jazdy w integralu trzeba się przyzwyczaic i nie jest to godzina ani dwie.
Tak więc czy po odpowiedniej deklaracji pisemnej (jako ze jestem nieletni to podpisanej przez rodziców) będzie mozna startowac w RedBullu i SlopeParku?
Myślę że mozliwosc startowania w orzeszku znacznie ułatwiła by start wielu zawodnikom choćby takim jak freerider888
Jeszcze jedna sprawa myślę że dość istotna,
mianowicie PYTANIE KIEROWANE DO ORGANIZATORA:
:Czy będzie możliwosc startowania w zawodach na tym Slopepraku nie w kasku integralnym a orzeszku? Integrala nie posiadam, wiem ze zawsze mozna pozyczyć itd. ale kazdy doskonale wie ze po pierwsze to nie ta sama jazda w cudzym spoconym kasku, po drugie do jazdy w integralu trzeba się przyzwyczaic i nie jest to godzina ani dwie.
Tak więc czy po odpowiedniej deklaracji pisemnej (jako ze jestem nieletni to podpisanej przez rodziców) będzie mozna startowac w RedBullu i SlopeParku?
Myślę że mozliwosc startowania w orzeszku znacznie ułatwiła by start wielu zawodnikom choćby takim jak freerider888
pozdro :]freerider888 pisze: skąd ja ff wykołuje
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wojt oo to fajnie, jesli zostanie na stałe tor. Gdzie to ma dokladnie byc? w miejscu snowparku, tam gdzie raile? czy gdzie dokladnie? pozatym jesli chodzi o budowę to mam nadzieje ze chlopaki staną na wysokosci zadania i zrobią cos na prawde ciekawego i co najwazniejsze przystępnego ;) chyba wszyscy spodziewają sie kilku mozliwosci przejazdu o zroznicowanym poziomie trudnosci jak przystało na SlopeStyle :)