czarne golenie w amorku - sposób
-
- Kontakt:
czarne golenie w amorku - sposób
witam, mam duro D no i oczywiscie golenie robia sie szare kolega ma stance'a blunta i tez golenie robia sie szare macie na to jakis sposób?? ja osobiscie smaruje goleni przed jazda ale nie zawsze mi sie chce :D odpisujcie...
mdfka
Ja mam Stance'a Blunta i mój to najmniej starty na goleniach amor jaki widziałem (z Manitów) poprostu trzeba utrzymywac golenie w czystości, przecierać piasek bo to on ściera najwięcej anody i zapodawać coś na golenie (ja uzywam spray siliconowy do uszczelek) działa super jak na Stance'a - w porównaniu z tymi nie czyszczonym o niieeebo lepiej.
-
- Kontakt:
....polecam jeszcze neopreny na golenie.....skutecznie chronią porzed brudem.....i nie pieprzyć że ścierają golenie.....mam takie od 3 sezonów.....i wiem jak wygląda w środku amor po sezonie bez neoprenów i z nimi....
....smarowanie silikonem poprawia tarcie goleni....ale nie chroni od brudu...
samo odbarwianie się nie wpływa znacząco na pracę....
..dbaj o rower ...i czyśc go regularnie..
....smarowanie silikonem poprawia tarcie goleni....ale nie chroni od brudu...
samo odbarwianie się nie wpływa znacząco na pracę....
..dbaj o rower ...i czyśc go regularnie..
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
-
- Kontakt:
michalek6000 Ja już na tym forum polecałem kilka razy i zdania nie zmienie: Smar Plastyczny Do Łańcuchów MOTOR-LIFE 7 firmy Plastmal.Nie sugerować się nazwą.Ludzie go stosują też do motocykli.
To jest smar TEFLONOWY i naprawdę zmniejsza tarcie,nie jak jakieś tam oliwki co wysychają po godzinie.Plastikowy pojemnik z wyciskaczem kosztuje ok.8 zł. tylko w motoryzacyjnym.
Przed smarowaniem zawsze wyczyść golenie-tak jak wielu z doświadczenia pisze-to zapewnia dłuższe życie...
Ja stosuje smary teflonowe od kilkunastu lat.
To jest smar TEFLONOWY i naprawdę zmniejsza tarcie,nie jak jakieś tam oliwki co wysychają po godzinie.Plastikowy pojemnik z wyciskaczem kosztuje ok.8 zł. tylko w motoryzacyjnym.
Przed smarowaniem zawsze wyczyść golenie-tak jak wielu z doświadczenia pisze-to zapewnia dłuższe życie...
Ja stosuje smary teflonowe od kilkunastu lat.