prawie jak w mieście
-
- Kontakt:
Kazdemu słowo techno kojarzy sie z dresiarzami, a waclae nie musi tak byc :) Ja chcetnie bym sie wybrał na jakies techno party ale nie pogardził bym tez koncertem Metallicy, Hurtu itp...Wrona moim zdaniem Twoje porownanie jest roche bez sensu. Oczywiscie kazdy powie ze gitara, skrzypce i to wszystko ma dusze...ale dla dj jego sprzat ma dusze. Zeby takiego Dj usłyszeli w polsce to on musi miesacami siedziec i grac sobie w domu.
A i to nie jest tak ze sie opowiadam po stronie techno, poniewaz (moze dla niektorych to idiotyczne) lubie to i to, a to z racji tego ze w stacji radiowej ktorej slucham prawie non stop puszczają to i to na wysokim poziomie:)
A i to nie jest tak ze sie opowiadam po stronie techno, poniewaz (moze dla niektorych to idiotyczne) lubie to i to, a to z racji tego ze w stacji radiowej ktorej slucham prawie non stop puszczają to i to na wysokim poziomie:)
no ja ta przeciw takiej muzyce nic niemam bo tez zdazy mi si eposluchac albo wyskoczyc na jakas dyskoteke, al eno panowie sory jak ja widze takich kretynów w białych rekawiczkach i z tymi gwizdkami w mordach to robi mi sie naprawde wstyd no sory czy onie sie niewidza czy co??? i jestem pewien ze na tym autobusie to same cpuny byly prochu sie naciągli i teraz jada tak sobie kilka godzin i caly czas te same cudowne ruchy
żenada ze az brak słów, ale gusta sa rożne i o nich sie niedyskutuje jka wiadomo, plebsy na maksa z nich i te boskie maski chirurgiczne na twarzach
żenada ze az brak słów, ale gusta sa rożne i o nich sie niedyskutuje jka wiadomo, plebsy na maksa z nich i te boskie maski chirurgiczne na twarzach
gwarek, popieram. Tyle, że moim zdaniem może nie musieli być naćpani tylko po prostu uważają, że są fajni jak tak robią :/ Żal...
Maniekczki ja już nie mówię o duszy instrumentu tylko czysto "fizycznie" o samym sposobie grania i umiejętościach. Myślisz, że szybciej się taki pan Kowalski nauczy grać na basie czy "kręcic winylami"?
PS: Robił ktoś z Was kiedyś muzykę w Pascalu albo słyszeliście coś takiego? Początki techno <lol>
Maniekczki ja już nie mówię o duszy instrumentu tylko czysto "fizycznie" o samym sposobie grania i umiejętościach. Myślisz, że szybciej się taki pan Kowalski nauczy grać na basie czy "kręcic winylami"?
PS: Robił ktoś z Was kiedyś muzykę w Pascalu albo słyszeliście coś takiego? Początki techno <lol>