Bożenka

.;michal;.
Kontakt:

Bożenka

Post autor: .;michal;. »

MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Ale nedza ;/
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
knypal
Kontakt:

Post autor: knypal »

heheh dobre
www.miniurl.pl/ns_bitch-1989
"By wypełnić swoje życie nie wystarczy być żywym"
Ajz
Kontakt:

Post autor: Ajz »

czego to ludzie nie wymyślą w tym klanie... xD za niedlugo bedzie pewnie ufo jak w DYNASTII (nie wiem czy ktos kojazy ten oldskulowy serial:P)
szczeki_y
Kontakt:

Post autor: szczeki_y »

kupa
johny
Kontakt:

Post autor: johny »

lol
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/
nyndrza
Kontakt:

Post autor: nyndrza »

Najlepsze sa w takich serialach "mlodziezowe" teksty:d "pytam czy kumasz baze?" haha zajebiscie naturalne
bärt
Kontakt:

Post autor: bärt »

hehehe, ale szajs
trójkąt
Kontakt:

Post autor: trójkąt »

macius byl lepszy:P
lej na mÓr!!!!!!!!!
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

'ale pamietaj nie mow ze jaralas trawe ! ani z kim. ja tez tak mialem jak pierwszy raz jaralem!' i ten przeglos chrrrrrrrr tego typa xD

przykre i smutne to jest ;/
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Grzyb
Kontakt:

Post autor: Grzyb »

To jest przykre i żałosne ... i potem się dziwić że mochery prowadzą taką krucjatę wśród młodzieży. :/ ... Co się stało ?:] Maciuś Rlz
Suchar_ST
Kontakt:

Post autor: Suchar_ST »

heh ;) śmiszne :)
teraz zeby przyciagnac widzow, robia Grazynce i Rysiowi z dzieci alkoholikow i narkomanow :P
porazka godna klanu :P
www.krewniacy.pl
DC Amstaff
mdfkkkka
Kontakt:

Post autor: mdfkkkka »

ogladaem ten odcinek w tv, elo był, i kilka nastepnych, zeby zobaczyc jak pojdzie sytuacja. jest tak, ze zaproweadzili Bozenke doi terapeuty, ale Bozenka niewspolpracuje z nim i terapie bedzie robil tata Piotrusia-ten psycholog w okularach, Agnieszka Zrobiła jakis wywiad do gazety na temat narkotykow z Bożenka i sie źle poczuła, pozniej okazalo sie, ze jest w ciazy. Zobaczymy co bedzie dzisiaj.
Cenzura prewencyjna środków społecznego przekazu oraz koncesjonowanie prasy są zakazane
ble
Kontakt:

Post autor: ble »

mdfkkkkajak dzis nie ma klanu?: przed chwilka sprawdalem
szele
Kontakt:

Post autor: szele »

heheheh ale gluuuupie :P

lepsze bylo w na wspolnej jak ola z ,,kumpelami'' poszla na jume do sklepu :D

moj ulubiony tekst : chodzisz z tym chlopakiem ?? sciagnal ci juz simlocka ?? :D

jednak macka nic nie przebije chocby nie wiem co :] jest gwiazda i koniec

ps. Co sie stao ?
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Lol, nie wiem co sie dzieje z tymi serialami...nigdy tego nie oglądałem, bo zawsze wydawały mi sie głupie, ale to juyż przesada. Zarąbał sie? Tamta sie zjarała? NIE WIEM JAKIE TO REALIA. Żeby coś takiego się stało, musi być wpływ kumpli, otoczenia, a tu co? Nic.****. Nędza. Tak samo Na wspólnej. Jak to oglądam to już wogóle mnie pizga po kanapie. Córka miałaby się zamiar ruchać bo miała broszule o antykoncepcji w kieszeni? Jakby moi rodzice chcieli ze mną gadać tak jak z nią to albo bym im zrobił na złość i bachorów narobił, ale pierdoln.ął czymś przez okno ze złości. Taki już jestem, bo ten debilizm i kretynizm pokazywany w telewizji już sięga granic, o, a i rodzice i babki mają o czym gadać w domu i patrza na dzieci przez pryzmat serialu. OCHU.JEĆ MOŻNAAAAAAAAAAAAA :/

ps. brałem pod uwage ograniczanie przeklinania, ale wyszło jak wyszło, używając cywilizowanych zamienników tylko jeszcze bardziej bym sie wkurwrzył.

Jak juz jade po telewizji, to jeszcze pozdro dla tefałenu (TVN lol) za zajebiście długie przerwy. Dzięki wam śpie dłużej i niegdy nie moge obejżeć tego co chec. Generalnie, chwwd :/
http://dhcyc.pinkbike.com
szele
Kontakt:

Post autor: szele »

hmm reali jak realia mnie tam p.i.erdoli co mysla inni a z drugiej strony moze i lepiej ze bozenka se przyjarala bo rodzice z moherowym zacieciem uswiadomia sobie ze jaranie to bardzo powszechny problem i ich dziecko moze tez lub zajarac ;p

to jest telewizja publiczna i zawsze bedzie pokazywana hała :/

co do tefałenu to jest raczej p.ierdolona lewicowa stacja i nie dziwie sie ze mohery ich nie lubia

wystarczy obejrzec fakty ... strasznie pierdoloa glupoty i bardzo subiektywnie podaja informacje ... czasami sa gorsi od publicznej :/

najgorsze sa te dwa pedaly teraz my boze co za imbecyle O_o raz to ogladalem i mialem wrazenia ze oni maja po 10 lat (w ten sposob sie wyslawiaja i tak prowadza idiotyczna i do niczego nie prowadzaca dyskusje)
Hej mlody junaku smutek zwalcz i strach
nyndrza
Kontakt:

Post autor: nyndrza »

szele pisze:z drugiej strony moze i lepiej ze bozenka se przyjarala bo rodzice z moherowym zacieciem uswiadomia sobie ze jaranie to bardzo powszechny problem i ich dziecko moze tez lub zajarac ;p
Moze:p ale wiekszosc zacznie sprawdzac swoje dzieci i np poczujesz sie gorzej a oni sobie porownaja z serialem i powiedza ze zbombiony jestes:p tak to jest, na bank wielu rodzicow "wykrylo" po tym serialu THC we krwi dzieci. ehh
LinksFR
Kontakt:

Post autor: LinksFR »

a mnie ostatnio na extreme zadziwili :D
tu 'jol' 'elo' 'ziomy' o 'harcorze' 'zapodaja' 'zajawke' az nagle 'nasza ekipa tez tam byla, ale miodu i wina nie pila' - Pan Tadeusz? kurde brzmialo prawie jak kulturalni ludzie :PPPP

a odnosnie tego co dhcyc mowil, to kazdy program ma jakis target... w przypadku klanu jest to cos w stylu 'gospodynie domowe po 30stce robiace sobie przerwe w sprataniu' itp itd, jak szukasz czegos inteligentnego to trzeba maly przesiew zrobic
http://bodzio.pinkbike.com/
ODPOWIEDZ