FREERIDE'owa MASA KRYTYCZNA
slowo od organizatora.. widze ze Wojt mnie troche wyrecza, cieszy mnie to bo zajob totalny z tym jest. ogolnie to kazdy moze tam jezdzic poza czasem wydzielonym na zawody. W konkursach moga brac udzial bikerzy ktorzy uiszcza wpisowe ok 25pln (koszulka+ wyciag na SS) - w regulaminie pisze.....
Slop zostanie na stale i postarmy sie go zbudowac przed festem, narazie walcze z urzedami miasta wiec " Ajz "wyluzuj troche. Tak do podkrecenia atmosfery, odwiedza nas chlopaki z poznania PJF i gdyni HCFR i kilka sporych ekip. Koszulki bedzie mozna kupic osobno.
Slop zostanie na stale i postarmy sie go zbudowac przed festem, narazie walcze z urzedami miasta wiec " Ajz "wyluzuj troche. Tak do podkrecenia atmosfery, odwiedza nas chlopaki z poznania PJF i gdyni HCFR i kilka sporych ekip. Koszulki bedzie mozna kupic osobno.
OMENRACING
aha i to samo dotyczy Red Bull session. podczas zawodow na trasie moga byc tylko bikerzy z numerami startowymi. reszta bedzie grzecznie aczkolwiek stanowczo usowana z tars przejazdu, zeby nie przeszkadzac innym podczas trikow. Nagrod jest sporo, co mogliscie sie przekonac na masach wiec warto zaplacic te pare pln i miec szanse na nagrody super zabawe, a czolwka moze liczyc na pokazne nagrody jak ich triki
OMENRACING
mala korekta z wpisowym...... bedzie mniejsze, jescze nie wiem o ile dokaldnie, ale za to wyciag bedzie osobno. tz kazdy se wykupuje kto chce, z numerkiem startowym bedzie chyba 50% taniej, lub dodatkowe np 10wjazdow + 5 wjazdow gratis.
a jezdzic mozna do bolu tylko nie podczas zawdow, a jak sie zapiszesz to szalejesz caly dzien. po 2 to nie jest masa tylko FESTIWAL i jakies zasady musza byc.
a jezdzic mozna do bolu tylko nie podczas zawdow, a jak sie zapiszesz to szalejesz caly dzien. po 2 to nie jest masa tylko FESTIWAL i jakies zasady musza byc.
OMENRACING
z tym wykupywaniem wjazdów to pomysł delikatnie mówiąc bardzo zły, po głębszym zastanowieniu się kazdy biker do tego dojdzie.
Wiem jak jest bo regularnie jezdze tam na nartach i wiem jak to wychodzi drogo, nawet jesli mialoby byc jakims cudem taniej niz zwykle. Opcja z 25zł wpisowe i caly dzien wyciag jest IDEALNA i niewidze najmniejszego sensu zeby jej nie wykozystac ;)
fatalny bedzie motyw ze setka bikerow bedzie rower na gore podprowadzac bo bedzie im szkoda kasy an wyciąg, albo co gorsza będziemy musieli ograniczac przejazdy treningowe.
tak wiec swietnie by bylo gdyby bylo te 25zl wpisowe i caly dzien wyciagu :)
zastanowcie sie, chlopaki ile wam wyjdzie z tym wpisowym dajmy na to 15zl i jesli bedziecie musieli wykupywac wjazdy na wyciagu. Nie dosc ze trzeba bedzie latac z karnetami, kombinowac (tym bardziej jak ostatnimi czasy na jeden wjazd dostaje sie jedną karteczke z kodem, taki pliczek w kieszeni jest srednio wygodny :P) Miejscowka jest nowa, mozliwosci przejazdu bedzie wiele wiec bedzie trzeba sporo potrenowac i nie wieze zeby ktos w ciagu dnia wydal na wyciag mniej niz 30zł
tak wiec jesli to mozliwe, niech zostanie opcja z drozszym wpisowym i calodziennym karnetem na wyciag ;)
peace
Wiem jak jest bo regularnie jezdze tam na nartach i wiem jak to wychodzi drogo, nawet jesli mialoby byc jakims cudem taniej niz zwykle. Opcja z 25zł wpisowe i caly dzien wyciag jest IDEALNA i niewidze najmniejszego sensu zeby jej nie wykozystac ;)
fatalny bedzie motyw ze setka bikerow bedzie rower na gore podprowadzac bo bedzie im szkoda kasy an wyciąg, albo co gorsza będziemy musieli ograniczac przejazdy treningowe.
tak wiec swietnie by bylo gdyby bylo te 25zl wpisowe i caly dzien wyciagu :)
zastanowcie sie, chlopaki ile wam wyjdzie z tym wpisowym dajmy na to 15zl i jesli bedziecie musieli wykupywac wjazdy na wyciagu. Nie dosc ze trzeba bedzie latac z karnetami, kombinowac (tym bardziej jak ostatnimi czasy na jeden wjazd dostaje sie jedną karteczke z kodem, taki pliczek w kieszeni jest srednio wygodny :P) Miejscowka jest nowa, mozliwosci przejazdu bedzie wiele wiec bedzie trzeba sporo potrenowac i nie wieze zeby ktos w ciagu dnia wydal na wyciag mniej niz 30zł
tak wiec jesli to mozliwe, niech zostanie opcja z drozszym wpisowym i calodziennym karnetem na wyciag ;)
peace
Ajz !! siejesz totalny zamet! czy ty cztyasz co ja pisze? byl taki plan zeby byl caly dzien wyciag dla nas, ale DSD zaspiewalo za to 40pln! to se policz.. 40+15(20)=55(60), dasz tyle? na wyrobisku nie ma wyciagu i nikt nie marudzi. zalatwilem ze z nr startwoym bedzie taniej, nie wiem dokladnie ile byla mowa o 50%, ale DSD jest jakie jest, czekam na info. Ogolnie tylko informuje ze wpisowe bedzie zeby nie bylo zdziwienia. po 2 sa karnety np na 10 wjazdow i jest tylko 1 karteczka wiec nie wymyslaj. wytyczy sie sciezke z boku do wchodzeni aze nikt nie bedzi enikowu wchodzil w parade. apropo treningow, zobaczcie plan godzinowy to policz ile masz godzin na trening, a juz tylko powiem ze poziom bedzie bardzo wysoki. po ktores tam Wojt juz ci wposminal ze doskonale wiem co mam zrobic, juz prosciej pisac nei potrafie zeby wszyscy zrozumieli, ale kto pyta nie bladzi...ale za to krocej zyje
OMENRACING