MOJ FILM !!! OGLADAC
qwe123 przecież to twój film!! I sie lolu nie wykręcaj!! A co ci żal dupe ściska że inni jeżdżą lepiej i wyrażają swoją opinie!! Ino se tym dysk zaśmieciłem!!!! ŻENADA!! I NIE OBRAZAJ MOJEGO KUMPLA DIRT 172 BO ON W H** LEPIEJ OD CIEBIE JEŹDZI ŻAŁOSNY BACHOŻE!!!!!! I TERA NAEŻDŻASZ NA LEPSZYCH I INTELIGENTNIEJSZYCH!!!!! TYM FILMEM SE WIOCHE ZROBIŁEŚ!!! JUŻ KUMPLE CO NAWET DOBREGO BIKA NIE MAJĄ TYLKO TREKKINGOWE LEPIEJ OD CIEBIE JEŻDŻĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I NIE PODSKAKUJ!!! TO FORUM NIE JEST DLA PEDAŁÓW!!! I TO CO WIEM TO DIRT172 NIE JEST PEDAŁEM BO RAZEM JEŹDZIMY NA JAKIEŚ LASKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A w skrócie: N/C
-
- Kontakt:
o kurwa* to wy nawet jezdzicie :O ? no zobacz... , myslalem ze polowa nie ma rowerow i tlyko na forum siedza a druga polowa ma rowery ktorych nie uzywaja ... co tam pewenie parkujecie na miesice chlopaki co ? na laski jezdzicie to szpan teraz nie :D zajbiscie jestescie spoko spoko..jeszcze ciekaw jestem na czym jezdzisz ? moze klasycznie ? dargstar+duro ? albo makrokesz ?
nie no qwe123 chyba deczko teraz przesadziles!! chlopie co ty gadasz? a ten rower z pinka no i co ze tak wyglada moze kolesia nie stac na lepszy! ale i tak zrobi na nim 100x wiecej niz ty!! Tym filmikiem to ty przebiles nawet "evera" nie wspominajac o "wysokiej' kulturze osobistej i inteligencji... on przynajmniej nie zwyzywal kogos kto go o filmik zjebal. Chlopie przemysl co ty piszesz, bo zachowjesz sie jakbys mial 5 lat!! ;/ Prosba do admina zablokujcie ze ten temat bo to ŻAL na kolkach;/
-
- Kontakt:
qwe123 ma po czesci racje. Wielu z was nauczylo sie bunnego i teraz siedzi na forum i mowi o sobie : "Jak to ja jestem zaje*bisty" a tak serio to niewiele umie (nie twierdze ze wszyscy ale na pewno sa tacy ludzie) . Jak wam sie nie podoba to omincie temat. NIe szkoda wam czasu na glupie komentarze ? A jak juz to wystarczylo koledze powiedziec ze na film za wczesnie i niech sobie w spokoju potrenuje a nie tak jak KTOSSSS wbijac do bolu.
KTOSSSS polew to mozna sobie zrobic z twojej ortografii.
qwe123 tak jak wiekszosc ci zasugerowala pocwicz jeszcze i dopiero porywaj sie na filmiki
KTOSSSS polew to mozna sobie zrobic z twojej ortografii.
qwe123 tak jak wiekszosc ci zasugerowala pocwicz jeszcze i dopiero porywaj sie na filmiki
E.F.R. Elbląg
Street
Street
qwe123Wiesz, my jeździmy, a ty sie toczysz, jasne mam rower z tesco na promocji 173 złote, wypas, nówka sztuka :D. A ty co, pewnie Karpiel Armagedon z Supermonsterem lub Avalanche (piekny sprzet. Jak taki jestes mistrz to daj jakies foty co potrafisz, i jak tak mędrkujesz to napisz jaki masz rower. Nie bede klnął, powiem tyle sadzac po zachowaniu masz 12 i sie lansujesz. Takich jak ty to powinni zamknacw pierdlu i pociskac patykiem w dupe!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: