KURTKA
KURTKA
Elo ziomki.Mam pytanie.Czy moglibyście mi polecić jakąś kurtke przeciw deszczową(dobrze by było zeby była też wiatroszczelna :D) w dość przystępnej cenie.Mile widziane linki.
http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=96692
wejdz sobie na stronke www.himountain.pl tam jest duzy wybor w roznych cenach sa tez fajne plecaki i inny stuff turystyczny
chcesz mojej rady? Nie bierz nic z alpinusa, himoutian ani nic takiego.. to jest o kant dupy rozbic tak naprawde.
Sam plywam na dosc duzej lodce, ja mam Henri Lloyd, jednego z tanszych i mi przemaka, a go nie pralem ani nic.
Koledzy maja rozne alpinusy i sa jeszcze gorsze od mojego...
Teraz moj sobie zostawie tak o na mniejsze wyprawy, a sam kupuje Sportisa.
Wujek ma taki sztormiak, plywa na pomiary, ze musi byc np caly dzien na deszczu, ma wlasnie sportisa offshore i czy fale go zalewaja, czy pada jak nie wiem, pod spodem ma sucho...
Do tego kolnierz siegajacy za glowe, to jest cos..
Sam plywam na dosc duzej lodce, ja mam Henri Lloyd, jednego z tanszych i mi przemaka, a go nie pralem ani nic.
Koledzy maja rozne alpinusy i sa jeszcze gorsze od mojego...
Teraz moj sobie zostawie tak o na mniejsze wyprawy, a sam kupuje Sportisa.
Wujek ma taki sztormiak, plywa na pomiary, ze musi byc np caly dzien na deszczu, ma wlasnie sportisa offshore i czy fale go zalewaja, czy pada jak nie wiem, pod spodem ma sucho...
Do tego kolnierz siegajacy za glowe, to jest cos..
wojo zawsze mozna sie ubrac w lateks :D Nie podejrzewam, zeby ktokolwiek z tago forum wzial rower i caly dzien jezdzil nim po zajebistym deszczu albo w burze. ja mam kurtke alpinusa z membrana gore tex i jestem z niej bardzo zadowolony. cala zime przejezdzilem w niej na rowerze. latem lazilem po deszczu nad morzem i nie przemoklem. pzdr
http://www.allegro.pl/item97792291_wios ... ro_xl.html
ja kupilem sobie wlasnie taka tylko ze cala rozpianana LAJTOWA KURTECZKA ZA PRZYSTEPNA CENE
ja kupilem sobie wlasnie taka tylko ze cala rozpianana LAJTOWA KURTECZKA ZA PRZYSTEPNA CENE
Niepiszcie glupot
-
- Kontakt:
http://www.rowery-rybczynski.pl/product ... ts_id/1384
mam i polecam, najlepsze jest to, że można w niej śmiało chodzić na co dzień, cena trochę wysoka, ale wolę wydać raz a dobrze
ps
na stronie foxa za przesyłkę nic nie zapłacisz, a w razie pomyłki w rozmiarze wymienią na inną.
mam i polecam, najlepsze jest to, że można w niej śmiało chodzić na co dzień, cena trochę wysoka, ale wolę wydać raz a dobrze
ps
na stronie foxa za przesyłkę nic nie zapłacisz, a w razie pomyłki w rozmiarze wymienią na inną.
na rower to powinna być kurtka z wentylatorkami pod pachami jak ma byc jakas tex-owa to nie ma sensu pakować kasy w gore tex bo zapłacisz 1k zł a po lepszym dzwonie będzie do wywalenia... możesz sobie kupić milo tival tyle że ona nie ma wentylatorków i możesz się w niej zagotoać ale cena ok 330zł
www.milo.pl
nie watro kupować nic campusa i bergsona czy alpinusa(nowego) bo to ścierwo niesamowite
jeżeli masz więcej pieniędzy to za około 620 zł kupisz alvike losara
www.alvika.com.pl
super jakość i bardzo dobra membrana, kórtka jest wspinaczkowa z zajebiście wielkim kapturem żeby pomieścił kask także warto się zastanowić, bardzo duże wentylatory pod pachami.
nie watro kupować żadnych ortalionów foxa bo to tylko szpan a w praktce napewno nie spawdzi się tak dobrze jak kórtka membranowa...
ale wszytko zależy od tego ile masz $$$ jak masz dużo to zawsze jest jeszzce gore bike wear ale ceny około 1000zł
www.milo.pl
nie watro kupować nic campusa i bergsona czy alpinusa(nowego) bo to ścierwo niesamowite
jeżeli masz więcej pieniędzy to za około 620 zł kupisz alvike losara
www.alvika.com.pl
super jakość i bardzo dobra membrana, kórtka jest wspinaczkowa z zajebiście wielkim kapturem żeby pomieścił kask także warto się zastanowić, bardzo duże wentylatory pod pachami.
nie watro kupować żadnych ortalionów foxa bo to tylko szpan a w praktce napewno nie spawdzi się tak dobrze jak kórtka membranowa...
ale wszytko zależy od tego ile masz $$$ jak masz dużo to zawsze jest jeszzce gore bike wear ale ceny około 1000zł