Geje i lesbijki

iceman
Kontakt:

Post autor: iceman »

artykul3 'kazdy na prawo do zycia, wolnosci, bezpieczenstwa swej osoby.'

Uwazam ze marsz gejów i lesbijek razi w psychike i uczucia zdrowego heteroseksualnego dziecka, przez co zagraza jego zdrowemu pogladowi na świat. Dziecka, bo dorośli maja juz system wartości dawno ustalony, a najmłodsi raczej nie.

Uwazam ze nie byloby tematu nietolerancji gdyby nie bylo marszu! -jestem mu przeciwny i w zupelnosci popieram wiekszosc postow "anty", chlopaki maja racje. Nie spotkalem sie w zyciu z sytuacja gdyby np władze jakiegos baru, czy pubu wyprosily dwoch facetow, ktorzy tam przyszli "razem", a nie raz znalazlem sie w takiej sytuacji gdzie tego typu osoby przebywaly w otoczeniu heteroseksualnych osob. Nic im nikt nie mowil. Mysle ze kazdy ma prawo robienia co chce i zgadzam sie z tym, ale niech mi nie krzyczy pod oknem ze jego dewiacja jest wporzadku z naturalnym biegiem swiata. Mowie stanowcze nie! Dopoki sie do mnie nie podwala zaden facet jestem tolerancyjny.
pozdro
"Words of wisdom - Full Face helmet"
__Panracer__
Kontakt:

Post autor: __Panracer__ »

Haha krawiec doje*** :P Moje zdanie jest takie: jak mają takie hobby to niech sobie będą!!! Ale kur** nikt ich nie prosi o to żeby wychodzili na ulice i udawali urażonych!!!
http://www.pinkbike.com/photo/934498/|| gg 1868226
iceman
Kontakt:

no dokladnie.. i jeszcze ofiary z sibie robia. w.kuwrwia mnie to! ale LPR tez nie popieram bo nie nie nalezy nikogo bic za to ze jest chory..
__Panracer__
Kontakt:

Post autor: __Panracer__ »

antysys co Ty ich tak bronisz :P Zaczynam coś podejrzewać :P
http://www.pinkbike.com/photo/934498/|| gg 1868226
nyndrza
Kontakt:

Post autor: nyndrza »

Dobra od dzis jestem ekshibicionsta: pojde zaraz na ulice i bede latal nago. Spoko nikt nie moze mnie dyskryminowac, takie zboczenie. (choc moze ze strony prawnej to nieco inaczej wyglada) Ale kazdy wie o co chodzi. Jednak wiekszosc ludzi nie chce tego ogladac bo ich to odrzuca. Nie chodzi o zadne prawa, konstytcje tylko o wlasne sumienie i jakie poczucie tego. Tak samo nikt nie bedzie z parku wyrzucal lizacych sie geji ale swoim zachowaniem odrzucaja nas od siebie. Bo gdyby naprawde chcieli zasluzyc na nasza tolerancje nie robilyby takich cyrkow. tak naprawde maja nas w dupie bo i tak jestesmy dla nich inni, chca tylko wyrazic swoja odmiennosc. No a o adopcji wg mnie nawet nei ma mowy. Dziecko rodzi sie hetero i wtedy juz nie bedzie to zaburzenie psychiczne tylko poglady wmawiane przez rodzicow. Pozatym w szkole nie bedzie mialo spokoju:/ Ale rodzice mysla tylko o tym, ze beda mieli bobaska ktory jeszcze scislej polaczy ich homo zwiazek. dziecko potrzebuje tak samo matki jak i ojca.
antysys
Kontakt:

Post autor: antysys »

__Panracer__ bo takie sa moje przekonania, a deklaracja praw czlowieka jest dla mnie wazniejsza niz biblia:]

iceman nie uwazam zeby 'Marsz Tolerancji' mogl komukolwiek zagrozic, a dzieci powinno sie od najmlodszego uczyc tolerancji dla odmiennosci.
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

W sumie to dokładnie tak, po co takie manifestace? Żeby ich polubić?Większość ludzi jest przeciwna takim osobom i mają troche racji, bo nie tak nas natura stworzyła. Ja też jestem tolerancyjny, ale do czasu. Nie zaczne wyzywać nikogo tylko dlatego, że jest taki, czy taki...lol, a tak wogóle to co ja jestem, żeby inny chłop sie na mnie patrzył jak na jakąś dupe? Gejom- nie, lezbom- obojętnie.
http://dhcyc.pinkbike.com
nyndrza
Kontakt:

Post autor: nyndrza »

antysys Niestety jak narazie "Marsz Tolerncji" wywoluje u ludzi odraze do homoseksualistow:/ gdyby robli cos dobrego (wolontariat, rozna pomoc) napewno ludzie zaakceptowaliby ich i zauwazyli ze potrafia byc tak dobrzy jak hetero. ale tarasowaniem drogi nic nie zyskaja
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

krawiec pisze: ps. nie byłeś na tej imprezie i nie wiesz jak to naprawde wygladało...
Nie byłem, ale myśle, że gdyby nie tacy jak Ty to nie byłoby manifestacji i nie trzeba było by jej tak szczelnie i dokładnie ochraniać. Gdyby nie było nieuzasadnionej nienawiści do każdego kto inny to nie trzeba by robić takich rzeczy... a przeciez podobno wszyscy jesteśmy inni i może kiedyś przyjdzie czas, że to "nasza inność" będzie nielubiana...
iceman
Kontakt:

-Tatusiu, tatusiu, dlaczego ci dwaj panowie sie caluja? - pyta mały Jaś.
-Bo to geje mój synu.
-Kto?
-Drogi Jasiu, dzisiaj opowiem ci o gejach, bo mysle ze jako 6 latek powinienes juz znac to pojecie. Jako Polak musisz byc otwarty na inne kultury i obyczaje, musisz poznac co to toleracja i wolność wyboru! Kiedy nadejdzie odpowiedni czas, wybierzesz, czy chcesz mieć panienke czy chłopaka. Widzisz, przyzwyczaj sie do takich scen bo to calkiem normalne. Toleruj to, nie boj sie zadawac pytan, nie boj sie eksperymentowac..
-Dzieki tato. Przekonales mnie. Jak bede duzy chce pracowac jako gej...

Mysle ze puenta moje autorstwa :) wyjasnia wszystko
antysys
Kontakt:

Post autor: antysys »

icemannie dla mnie nic nie wyjasnia.. pozatym ze nie sadze aby jakikolwiek tata 6latka powiedzial nie boj sie eksperymentowac:] poza ta wypowiedzial to to tata na medal:]
Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

Eh, problemy macie. Co was to obchodzi?
Tolerancja zaś jest bzdurą i ma sens tylko wtedy, gdy w rachunku zysk-strata przewaza to drugie. Gdy ktoś układa sobie własne życie nie niszcząc w ten sposób waszego porządku rzeczy - niech was on nie obchodzi. Jeżeli weń ingeruje - walczcie z nim.
Swoja droga, to ta tolerancja stala sie niesamowitym zjawiskiem. Oto dowod jak mozna wypromowac slowo, uczucie, abstrakcje na COS niezrozumialego, zagmatwanego, modnego. Wiekszosc ludzi nawet nie rozumie sensu tolerancji, lecz dziala zgodnie z psychologia tlumu. Oto, czym ona jest.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
krawiec
Kontakt:

Post autor: krawiec »

iceman zgadzam sie w 100%
back in da game...
krawiec
Kontakt:

Post autor: krawiec »

antysys pisze:skoro tak ci oni przeszkadzaja to zapewne sie czegos boisz, a moze sam nie jestes pewny swojej orientqacji i dlatego cie to tak drazni?
zapewne nie możesz rzucać oszczerstw na mnie bez zadych podstaw... :/
back in da game...
bartec
Kontakt:

Post autor: bartec »

to tak jakby ktos robil manifestacje, ze lubi oral ;] spoko, ale po co?
http://tnij.org/dcpitbull

fast enough to get there, slow enough to feel here... bike
GÓRNIK
Kontakt:

Post autor: GÓRNIK »

miałem taką dyskusję na lekcji w szkole:

przytoczę to co odpowiedziałem:

"Dwóch mężczyzn nie jestem sobie w stanie wyobrazic, ale kobiety jak najbardziej ;]"

Nie wiem czemu zaczęli się śmiać.
www.cykloza.pl

ave na przetrwanie | amen

http://www.pinkbike.com/photo/2300621/
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Krawiec-on moze nie,ale ja tak :P.przypomnij sobie dual podczas swiat.a oprocz tego daruj sobie te haselka bo zachowujesz sie jak buc.jakbym Cie nie znal to na podstawie jednego postac mialbym wyklarowane zdanie na Twoj temat.

moj punkt widzenia: geje i lesbijki mi nie przeszkadzaja,rzeczone marsze rowniez.ale zgodze sie ze gdyby siedzieli spokojnie to byloby to dla nich bardziej korzystne z powodu tego ze nasze konserwatywne spoleczenstwo zaczeloby ich stopniowo zauwazac i nikomu by sie nie narzucali-rozumiem ze wielu osobom to przeszkadza.
natomiast najciemniejsza strona wszelkich tego typu parad jest wspolczesne hitlerjugent-mlodziez wszechpolska.juz dawno powinni byc zdelegalizowani chociazby z powodu swoich faszystowskich hasel.
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
pitikuku
Kontakt:

Post autor: pitikuku »

ANTYSYS: masz argument odemnie: geje, lesbijki - tak, promocja gejostwa i lesbijstwa - nie tylko o to mi chodzi
- ja nie łażę po ulicy w obcisłych getrach nie pokazuję kolczyka na jajach, niemam rozporka na tyłku i spiętych łańcuchem sutków a nawet jakbym miał to bym je sobie nosił pod ubraniem a nie straszył ludzi na ulicy i demonstrował że ja to właściwie lubię się ruchać z psem, kotem oraz kozą - kogo to obchodzi czy ja penisa wsadzam w waginę czy skręcam go sobie imadłem i walę młotkiem - kurde ja to mam głęboko gdzieś jakie kto ma upodobania seksualnei niech mi takie straszydło nie lata poprostu przed nosem bo i po co? Demonstrować swoje upodobania proszę bardzo ale nie seksualne, bo dobry obyczaj też jest prawem i jest prawem naturalnym, czyli wyższym niż jakiekolwiek konwencje. Powinieneś to wiedzieć skoro tu operujesz językiem prawniczym. Odpowiadając na pytanie pierwsze: TAK czytałem te konwencje bo studiowałem prawo.
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

ale pierdolicie oni nie wylaza zeby pokazac tylko zeby walczyc o prawa swoje ktore maja ograniczone w niektorych swoich sferach ... i o tolerancje przeciez wiadomo jak gosc jest homo to nie jest identyczny jak zwykly hetero conajmniej w zachowaniu ... mi pasuje ze robia manifestacje bo walcza o cos co jest dla nich wazne tak samo jak sa masy krytyczne na **** jezdzic z nimi ? bo walczycie o przyznanie wam czegos tak samo jak oni !!!

ps. popieram jak najbardziej zdanie antysys'a uwazam ze to jeden z niewielu myslacych uzytkownikow tego forum ...

ps2. dlaczego piszecie geje i ludzie ... kazdy czlowiek ma takie same prawa nie mozna mowic ze on nie jest czlowiekiem nie mozna dzielic ludzi na takich i takich :/ mnie moze razic jak panienka z kolesiem sie liza i ten jej wsadza reke w majty na ulicy ale nie musze odrazu krzyczec ze to obraza moje uczucia i ze niszczy moja delikatna psychike ... pomyslcie czasem ... jak male dziecko widzi wszedzie rozebrane panienki i sceny nasycone sexem na ulicy to ono bedzie calkowicie zdrowe psychiczne ? co to za roznica czy koles z kolesiem czy koles z panienka ? kazdy ma swoj rozum i kazdy decyduje czy bedzie z nim czy z nia ... pomyslcie czasem bo piszecie jak by czlowiek byl kierowany przez takie manifestacje i jak by nie mial wlasnego rozumu ... a antysemickie i rasistowskie texty zauwazane na kazdym kroku nie niszcza psychiki dzieci ?? polacy pomagali zydom podczas II wojny swiatowej a teraz "kazdy" nastolatek nienawidzi zydow i takie tam ... i czemu sie tak dzieje ? przeciez niby polska to katolicki tolerancyjny kraj a nie mozesz sie przyznac ze jestes zydem/gejem bo odrazu jestes obrzucany miesem i bity ... dlatego sa takie manifestacje zeby byla rownosc miedzy ludzmi ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
ODPOWIEDZ