Mam marcoka z1fr3 130mm, bede go wyciągał na 150mm, mam takie pytanie czy da sie jakos, czy mozliwe jest przerobienie go na 170mm :), wiem ze pytanie głupie, ale jestem ciekaw.
możliwe super t z 2004 ma 200mm skoku i takie same golenie dolne, lagi sa moze troche dłuzsze, ale nie dużo, wiec to jest możliwe !! ale czy jest sens ??
to chyba zart!! te amorki sypiom sie przy skoku 130mm ,a wiec podosząc go prawie morderstwo,a wogule zalerzy co chcesz robic na tym amorku? bo to jest bardzo wazne!! ja na twoim miejscu bym nie ryzykował.bo tylko szkoda kasy którom na niego wyłorzyłes.
sztywnośc boczna się kłania...myślisz że to takie proste...konstruktorzy głowią się nad tym od lat...tak to by jusz 5 lat temu były 200 mm jednopółkowce...
<smok> pisze:możliwe super t z 2004 ma 200mm skoku i takie same golenie dolne, lagi sa moze troche dłuzsze, ale nie dużo, wiec to jest możliwe !! ale czy jest sens ??
smok ile razy ja mam powtarzać ze super t nie ma 200 mm skoku ?? super t ma taka samą budowe jak junior t który ma 170 mm skoku, więc super t nie moze mieć 200mm skoku ponieważ to co przed chwilą napisałem nie miało by sensu ;]
oczywiście ze super t niema 200 skoku i raczej niebedzie!! bo poco go nadwyręzac. a pozatym jest jednopułkowiec o skoku 200mm tylko ze on jest o wiele potezniejszy i ma rure sterowom 1.5 cala. a morzocchi z1 to mikrus przytym wiec nie powinien miec wiecej skoku niz ma teraz.
wiem ze do 150 mm dasie go wyciągnąc!! a dalej to narazie niewidze mozliwości. niektórzy amory o skoku 170mm uzywajom do DH ,wiec te 150mm na pewno ci wystarczy,bo miewiem czy wykorzystasz cały skok,ale do odwaznych świat nalezy!! :)
No wiesz jak chcesz skakac kilku metrowe dropy, gapy i hopy to powodzenia z uzywaniem 50mm :], jak masz 170mm to przy ladowaniu wykorzystujesz cały skok :X