prawde mówiac do draga lepiej jest wsadzić coś wyzszego np;da bomba bo inaczej suport jest nisko:( czyli latwiej zachaczyc pedełami.bo jak wszyscy wiedzom dag ma troche dziwnom geometrie, ale jesli dopiero zaczynas coś wymiatac to i cmp wystarczy, a zdrugiej strony to wszystko mozna wygiąć, jak coś nie wyjdzie.
jakbys wsadził potezną dwupółe to móglbys sie martwic!! ale przy duro nic ci nie grozi. to jest pewne!! czy jest róznica jaki widelec do jakiej ramy?? to chyba oczywiste ze tak!! chyba zauwarzyłeś jakie ma stery drag a np; agang? o wysokość sterów przód ramy aganga sie podniesie,oczywiscie nie duzo! bo drag ma stery 'zintegrowane' wiec w główce ramy a nie na zewnątrz nie mówiąc juz o innych paramatrach!!
to som juz sztywniaki które mają .......mozna powiedzieć ze niemal identyczne parametry wytrzymałościowe. no chyba ze bys się szarpnoł na cos jeszcze sztywniejszego ! czyli na oś sztywnom qr20 widziałem to chyba extreme shop 799zł. no niewiem tyle kasy za sztywniaka!! ale wygłada naprawde ciekawie :)))
no no widzialem tego dmr'a faaajny:) a nie wiecie jaki jest wysoki? tak z ciekawosci pytam:) a co do tematu to mam cmp i tez na sterowce mi sie zgial i to po 4 dniach:/ ale wyprostowalem i skrecilem stery na maxa i juz 2 tydzien sie trzyma bez wygiecia:) Mimo to radzilbym kupic cos innego moze tego da bomba?