Mam zamiar składać rowerek , i chciałbym żebyście mi pomogli wybrać części. rower ma być do skakania na hopach ale nie do ostrego katowania.
rama- leader fox dragstar 14' 399zł
amor -manitou splice comp 650zl
kiera-ns pure 99zł
mostek-prodigy tea time 80zł
przeżutka t-alivio
przeżutka p- nie będzie
hamulce -shimano deore lx
stery - ?
korba -shimano ze starego
pedały-ns 79zł
łańcuch - ?
kaset- mam
koła-mam
klamki -/
rower -składak
maciek131zamiast pure kup tansza kiera. Mostek tez mozesz kupic tanszy. Pedaly kup zwykle vp bo te ns sa ******* i sie rzopadaja co chwile.
Lancuch pc-58 a kasete najlepiej sram 5.0. Klamki kup sobie avid fr 5 (a hamulce mozesz kupic gorsze)
Stery wez vp. A amor zamaist tego co wymieniles kup psylo uzywke. Bo kupisz za 500 zl a jest duzo lepszy od splice. (jak cos napisz do mnie na gg mam duzo fajnych czesci na sell.)
Lancuch pc-58 a kasete najlepiej sram 5.0. Klamki kup sobie avid fr 5 (a hamulce mozesz kupic gorsze)
Stery wez vp. A amor zamaist tego co wymieniles kup psylo uzywke. Bo kupisz za 500 zl a jest duzo lepszy od splice. (jak cos napisz do mnie na gg mam duzo fajnych czesci na sell.)
Ssij pento
stery - fSA THE PIG
pedaly-nie bierz nsow to gowno sypia sie i krzywia jak nie masz kasy bierz jakies vp za 49pln ja juz ponad rok jezdze i lekjkie luzy maja:):P
łańcuch - kup jakiegos srama za 30pln
klamki-kup sobie avide5 za 74pln komplet
a co do amora to ja bym wolal dolozyc pare pln i kupic djIII chociaz ja uwazam ze to gowno i sam bym tego nie kupil:P
pedaly-nie bierz nsow to gowno sypia sie i krzywia jak nie masz kasy bierz jakies vp za 49pln ja juz ponad rok jezdze i lekjkie luzy maja:):P
łańcuch - kup jakiegos srama za 30pln
klamki-kup sobie avide5 za 74pln komplet
a co do amora to ja bym wolal dolozyc pare pln i kupic djIII chociaz ja uwazam ze to gowno i sam bym tego nie kupil:P
ble > THE PIG nie pasują do dragstara. Zamiast pedałów VP polecam platformy Authora http://www.velo.com.pl/author/authorczesci_011.htm