jaka jest wysokość Double Tracka ??
jaka jest wysokość Double Tracka ??
Wie ktoś może jaka jest wysokość Double Tracka ?? Bo ciekaw jestem czy szprychy z Double Wide podejdą mi Pod Double Tracka... Wiem że wysokość DW to 20.6 mm . Czekam na riposty pozdr :)
bodziek pisze:podlacze sie do tematu, czy przy zmianie obreczy 24" z excalibura do double tracka bede musial zmienic szprychy?
Najprawdopodbniej TAK.
knypal pisze:ja mam double tracka i na nimnapisane jest 559*39 mm wiec 39 to chyba wysokosc
39 to szerokość.
Ru nie rozchodzi sie o wysokość obręczy tylko o jej średnice wewnętrzną. Może sie to wydać komuś idiotyczne i wrecz nieprawdopodobne ale miałem ostatnie w serwisie 2 obręcze. SUn rimsa, a mianowicie cr18 i MTX s-type. I wyobraź sobie ze miały inny obwód po krawędzi ... czyli dokłądnie rzecz biorąc MTX był większy... poporstu 26'' nie zawsze jest idealnie 26''.Alx pisze:Wie ktoś może jaka jest wysokość Double Tracka ?? Bo ciekaw jestem czy szprychy z Double Wide podejdą mi Pod Double Tracka... Wiem że wysokość DW to 20.6 mm . Czekam na riposty pozdr :)
Zmierz sobie w obu obręczach średnice wewnętrzną. I ją porównaj :)